Sådan undgår du digital overvågning, når du holder ferie

Sådan undgår du digital overvågning, når du holder ferie
Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Som borger i nutidens samfund kan du være ret sikker på, at det meste du foretager dig online på en eller anden måde bliver registreret og gemt et sted. Der er heldigvis måder at undgå denne form for overvågning på, når du holder fri. Her er to behagelige måder at holde fri på, hvor du samtidig kan vide dig sikker på, at du ikke bliver overvåget.

Tag på tur i det fri

Hvis du lader din telefon blive hjemme og tager på tur i det fri, kan du nyde friheden i naturen langt væk fra alt digital overvågning. Hvis du vælger at tage på tur i det fri, er det vigtigt, at du har det rigtige udstyr med, så du ikke bliver kold eller våd.

Du kan nå rigtigt langt ved at have nogle gode hængekøjer. Disse kan spændes op mellem træer eller pæle, og giver dig et behageligt sted at sove om natten. Mange af hængekøjerne fås med vandafvisende overdække, så du kan forblive tør gennem natten.

Når du er på tur i det fri, kan du få nogle rigtigt god naturoplevelser. Disse bliver ofte forstærket, hvis du ikke har nogen digital enhed med dig på turen. Det sikrer dig nemlig, at du ikke bliver distraheret af notifikationer eller mennesker, der gerne vil i kontakt med dig. Samtidig sørger du for, at du ikke bliver overvåget på din tur.

Køb en analog togbillet

Hvis du vælger at rejse med tog, kan du nå enormt mange forskellige steder hen med en rejseform, der både er behagelig, billig og miljøvenlig. Hvis du køber en analog billet, kan du være sikker på, at din rejse ikke bliver overvåget digitalt. Dette er nøglen til, at du kan nå rundt i en meget stor del af verden, uden at nogen kigger med på din digitale adfærd.

Med en analog billet har du et fysisk bevis på, at du har købt din ret til den tur, du kører i toget. Det giver dig en sikkerhed for, at du altid kan bevise, at du har ret til at være med på toget.

Hvis du virkelig ikke vil spores, mens du kører tog, anbefaler vi, at du lader din telefon blive hjemme. Meget af det, du foretager dig på din telefon, vil nemlig blive registreret og bogført, og derfor er det vigtigt ikke at have telefonen med, hvis det er meget vigtigt for dig, at du ikke bliver overvåget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
38 ⁄ 19 =