Sådan spotter du en skadelig hjemmeside

Internettet har bragt en masse godt til os. Vi kan surfe, vi kan shoppe, vi kan surmule ? der findes snart ikke de, vi ikke kan. Men selvom nettet i udgangspunktet er godt, så findes der også masser af skadelige hjemmesider, som er værd at holde sig fra. Ved at gå ind på den forkerte hjemmeside kan du nemlig få meget mere, end du har ønsket dig. Læs videre her, og find ud af, hvordan du beskytter dig bedst muligt.

Der er ingen tvivl om, at internettet har gjort livet meget nemmere for os på alle fronter. Det er nemmere at chatte med vennerne, møde kærligheden og ikke mindst finde alle informationer på alle spørgsmål, man stiller i løbet af dagen.

Men selvom nettet er et skønt sted at fare vild i, så kan der også være skadelige hjemmesider, der kan være skyld i en masse skidt på din computer. Derfor er det vigtigt at vide, hvad det er, man skal holde øje med, inden man klikker sig ind på en af de luskede sider.

Brug den rette søgemaskine

Først og fremmest bør du sætte dine læsebriller ordentligt, så du kan se, hvad det er, du klikker ind på. Det hjælper dig også til at bevare koncentrationen, når du søger på nettet. Der findes masser af gode søgemaskiner derude som Firefox og Google Chrome, der finder de bedste resultater frem for dig på nettet. I udgangspunktet kan du regne med, at de søgeresultater de finder frem til dig, er gode og sikre.

Hernæst kan du installere et anti-virus-program. Der findes både gratis anti-virus-programmer og dem, du betaler for, men selv et gratis program som AVG kan hjælpe dig med at fortælle om en side er risikabel eller ej. Så vil de ofte advare dig, inden du klikker dig ind på siden. Søger du længe nok på nettet, så kan du ende på hjemmesider, er lidt luskede i det.

Gå trygt ind på Harald Nyborg

En hjemmeside, som du altid kan stole på, er Harald Nyborg. Og her kan du finde alt, hvad dit hjerte begærer. Her kan du bevare fatningen og finde de fatninger, der passer til lamper derhjemme. Ikke nok med at du skal have ordentlige læsebriller på, når du sidder foran computeren, så skal lyset faktisk også være i orden.

Find dine næste fatning hos Harald Nyborg, så du altid kan se, hvilken hjemmeside du klikker dig ind på næste gang. For sund fornuft og et klart hoved er trods alt den bedste beskyttelse, du kan få.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
52 ⁄ 26 =