Derfor er fisk sundt for dig

Derfor er fisk sundt for dig

Sponsoreret indlæg

Går du også rundt og synes, at fisk kan være en lille smule ulækkert. Fisk er for mange noget, der ikke smager særlig godt. Dog ved mange også, at fisk er utrolig sundt. Derfor får du her i denne artikel nogle gode grunde til, hvorfor du skal spise mere fisk. Her får du også nogle gode ideer til, hvordan du kan tilberede din fisk, så den smager bedre. Læs med!

Derfor er fisk så sundt

Du kan finde en fiskebil i dit nærområde på dette link: https://fiskebil.nu/

Herunder kan du læse mere om, hvorfor netop fisk er så sundt:

Fyldt med gode fedtstoffer

Fisk er fyldt med sunde fedtstoffer, som er med til at holde din hud, dine negle, dit hår og generelt hele din krop sund. Fedtstof er sundt for alt i din krop, så det er bestemt noget, man skal huske at spise.

Masser af vitaminer og mineraler

Fisk er fyldt med en masse gode vitaminer og mineraler, som man faktisk ikke kan få så mange andre steder fra. F.eks. er fisk fyldt med vitamin D, som de fleste af os er i mangel på i vinterhalvåret, hvor vi ikke får så meget vitamin D fra solen, som vi gør om sommeren.

Et stort udvalg af forskellige fisk

Det gode ved fisk er, at der er så mange forskellige slags. På den måde bliver man aldrig træt af at skulle spise den samme hele tiden. For man kan bare vælge en anden slags. På den måde kan du også nemmere finde en variant, som du kan lide på dit middagsbord.

Sådan kan du få fisk til at smage bedre

Herunder får du nogle gode ideer til, hvordan du kan få fisk til at smage bedre:

  • Start med nogle af de fisk, som ikke smager af så meget – f.eks. torsk eller laks
  • Husk at bruge krydderier til din fisk – salt og peber er en god start, men prøv også rosmarin, timian eller et specifikt fiskekrydderi
  • Prøv forskellige måder at tilberede fisken på – nogle foretrækker en dampet fisk eller en fisk i ovnen, så fisken bliver fløjlsblød, hvor andre foretrækker den på panden, så den bliver sprød og lækker
  • Start eventuelt med fiskepålæg eller fiskefrikadeller. Det er ofte noget, de fleste kan lide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
17 + 9 =