Følg dine fremskridt med disse værktøjer

Følg dine fremskridt med disse værktøjer

Sponsoreret indlæg

Sundhed er en stor del af livet for mange, både i form af din kost, men også i form af motion. Og mens det for nogen blot handler om at være sund, så er der andre, der gør en hobby ud af det og derfor gerne vil følge deres fremskridt. Hvis du er en af dem, så er der en række værktøjer, som du kan bruge.

Vægt

Et af værktøjerne, som du kan bruge er vægten. Denne er særligt god for dig, der går op i at tabe dig, da den viser dine fremskridt meget konkret i forhold til dit mål. Dog er det vigtigt at være opmærksom på, at efterhånden som du dyrker motion, så vil du formentligt øge din muskelmasse, og dette kan i nogle tilfælde vise sig som en vægtforøgelse. I kombination hermed kan det være en ide at måle din krop, så du kan holde øje med, om den ben og arme bliver enten større eller mindre.

BMI

Et andet værktøj, der kan nogenlunde det samme som vægten, er BMI. BMI er et matematisk værktøj til at beregne, hvorvidt du er overvægtig eller undervægtig i forhold til din højde. Dog skal du altid være opmærksom på, at den ikke kender samtlige forhold. Hvis du for eksempel træner utroligt meget, så kan denne beregne dig til at være overvægtig, selvom det ikke er tilfældet. Alligevel kan det være en god indikator, hvis du forsøger at nå et punkt, hvor du ligger meget normalt. I så fald kan du benytte dig af beregneren her.

Spejlet og dit velbefindende

Det bedste, du kan bruge til at følge dine fremskridt, vil dog altid være spejlet og særligt dit velbefindende. Spejlet kan fortælle dig utroligt meget om, hvordan du ser ud, og om du lever sundt. Både i forhold til hvordan din krop ser ud, men også i forhold til din hud og dit hår. Herigennem kan du nemlig få fornemmelse af, om du får de næringsstoffer, som du har brug for.

Vigtigst er dog dit velbefindende. Har du det godt, har du energi og overskud i hverdagen, er du i godt humør – dette er alle indikatorer for, hvor sund både dit mentale og fysiske helbred er. Derfor bør du før alt andet benytte dig af disse, når du vil måle dine fremskridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
1 + 8 =