Bliv spywarefri – fordi det ikke altid står i dit horoskop, hvornår du bliver angrebet

Bliv spywarefri – fordi det ikke altid står i dit horoskop, hvornår du bliver angrebet

Hvis du går op i astrologi, læser du formentlig gladelig dit horoskop hver dag. Det kan give dig en indikation af, hvordan din dag vil gå. Her kan du ofte blive advaret, hvis der vil ske noget mindre heldigt i løbet af dagen.

Det er dog sjældent, at dagshoroskoper er særlig præcise. Derfor kan de oftest heller ikke advare dig, hvis din computer skulle blive angrebet af spyware. I stedet er det en god idé, hvis du får fat i software, der kan modvirke spyware. Det vil give dig en bedre beskyttelse.

Måske er du allerede på vagt over for spyware?

Som astrologiinteresseret ved du formentlig allerede godt, at forskellige stjernetegn har hver deres karakteristika. Blandt andet regnes skorpionen af mange for at være det mest mistænksomme stjernetegn. Hvis du derfor er skorpionen, er du måske allerede på vagt over for forskellige former for spyware?

Er du derimod stjernetegnet fisk, er du formentlig mere godtroende. Dette stjernetegn er nemlig kendt for at se det bedste i andre. Derfor er de også mindre tilbøjelige til at gå og gruble over, om deres computer nu bliver angrebet. For hvem skulle dog have lyst til at gøre det?

Hvis du gerne vil vide mere om, hvorvidt dit stjernetegn er godtroende, mistænksom eller derimellem, kan du læse mere her: https://mit-stjernetegn.dk/.

Sådan vælger du det rette anti-spyware

Uanset hvilket stjernetegn du måtte være, er det et ubestrideligt faktum, at computere bliver angrebet hver dag med spyware. Derfor bør du også have anti-spyware på din computer. Det kræver naturligvis først og fremmest, at du vælger det rette anti-spyware til din computer.

Her bør du overveje følgende:

  • Programmets omdømme og pålidelighed
  • Om det inkluderer real-time beskyttelse
  • Om det inkluderer automatiske opdateringer
  • Om det inkluderer regelmæssige scanninger af din computer
  • Om der medfølger ekstra funktioner, f.eks. firewall-beskyttelse
  • Hvorvidt programmet er kompatibelt med din computers operative system
  • Prisen

Start med at undersøge programmets omdømme og pålidelighed. Læs anmeldelser og vurderinger fra pålidelige kilder. Tjek også, om softwaren tilbyder real-time beskyttelse, automatisk opdatering og regelmæssig scanning af din computer.

Vær opmærksom på, om programmet har ekstra funktioner som firewall-beskyttelse eller browserudvidelser. Kontroller kompatibiliteten med dit operativsystem og ressourcekravene.

Overvej også omkostningerne, og om det tilbyder en prøveperiode eller pengene-tilbage-garanti. Ved at tage disse faktorer i betragtning, kan du træffe et informeret valg og sikre din computers sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
22 − 2 =