Bliv sommerklar med et skræddersyet jakkesæt

Bliv sommerklar med et skræddersyet jakkesæt

Står du overfor en stor og vigtig lejlighed her henover sommeren? Har du fortabt dig lidt i alle mulighederne for en sommergarderobe? Sommeren giver anledning til at peppe den ellers så traditionelle herregarderobe lidt op med andre farver og teksturer. Det kan være, at du skal til din bedste vens bryllup og gerne vil stå knivskarpt. Men hvordan undgår man at svede alt for meget under den varme sommersol? Undersøg de forskellige muligheder med et skræddersyet jakkesæt.

Stå knivskarpt i et sommerjakkesæt

Herregarderoben ved særlige lejligheder er egentlig typisk givet på forhånd. Sort jakkesæt med hvid skjorte indenunder. Det er klassisk, ser godt ud og passer også godt til temperaturen. Men når det bliver sommer og solen står højt og skinner varmt, er den sort/hvide garderobe for varm. Sommeren med dens lette stemning giver også anledning til at gentænke den ellers klassiske herregarderobe, og det er meget ofte tilladt at tænke i lette materialer og andre farver end sort og hvid. 

Når invitationen til sommerbrylluppet kommer ind af døren, begynder de fleste straks at tænke på, hvad de så skal have på. Kvinderne har det let, det er nemt at finde en flot og let sommerkjole. Men for mænd er det en helt anden manøvre. Specielt hvis man ikke er vant til at tænke i andre materialer. Med et skræddersyet jakkesæt kan du få hjælp og rådgivning til at udvælge det bedste sommerstof og hvilke farver, der typisk går godt til et sommerbryllup. 

Godt til sommervejret

I sommervarmen er et hørjakkesæt for eksempel nogen gange at fortrække frem for et varmt bomuldsjakkesæt. Hør tillader luftcirkulation og gør, at din krop kan ånde. Således undgår du at svede igennem ved bare den først solstråle. Med et skræddersyet jakke er du samtidig i stand til at sætte dit eget præg på jakkesættet og tilføre dit bryllups outfit din egen personlige stil. 

Et skræddersyet jakkesæt sikrer dig en perfekt pasform, da det bliver målt op efter din krops dimensioner og givet dig et raffineret look til sommerbrylluppet. Du kan nemt udforske lyse farver, som lyseblå, beige og grøn for at et festligt præg på dit jakkesæt. Det vil få dig til at skille dig ud i mængden af sort/hvide herre jakkesæt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
16 ⁄ 4 =