Spar penge på regningen, når bilen skal på værksted

Spar penge på regningen, når bilen skal på værksted
Foto Pexels

Sponsoreret indlæg

Her på siden finder du ikke bare masser af tips til, hvordan du kan passe på dig selv, når du bevæger dig rundt på nettet, og undgå spyware og andre ubehagelige ting. Du finder også masser af nyttige sparetips fx, når det handler om at spare penge på serviceeftersyn af bilen, olieskift og andet.

Brug nettet og få de gode tilbud hjem

Du har måske allerede en fast mekaniker eller et autoværksted, du bruger, når bilen skal ses efter i sømmene. Men er du nu også sikker på, at du får den bedste og den billigste service her?

Hvis du vil vide, hvordan din mekaniker ligger prismæssigt, og måske prøve at handle bedre priser hjem, eller hvis du bare gerne vil have så godt et tilbud som muligt. Da er en hurtig tur på nettet svaret for dig. En side som Find Autoværksted er et godt sted at starte. Her kan du med få klik hente tilbud hjem fra tre forskellige autoværksteder og fx få en god olieskift pris.

Store prisforskelle

Selv om man skulle tro, at et olieskift er det samme uanset bilmærke og værksted, så kan der være store prisforskelle. Det er fx ikke ligegyldigt, hvor i landet du bor, og hvor du skal have bilen på værksted. Derudover er der forskel på, om det er et autoriseret værksted eller et ikke autoriseret mærke-værksted, og endelig har mærket på din bil ofte en betydning for prisen, selv på et almindeligt olieskift.

Det er ikke unormalt, at du vil kunne spare mellem 20-40% på udgiften til et olieskift, blot ved at benytte dig af en tilbudsside, hvor de tilknyttede autoværksteder kan afgive tilbud. Årsagen er, at værkstederne godt ved, at de konkurrer indbyrdes, og derfor sætter de prisen så skarpt som muligt fra en start.

Hvad koster et olieskift?

Der er som sagt store prisforskelle, men i runde tal skal du regne med, at et olieskift med tilhørende filter til din bil koster fra i underkanten af 700 kr. hos de billigste autoværksteder og op til 1500 kr. hos de dyreste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
11 × 21 =