Pas på elektronikken derhjemme – 5 gode tips

Annoncørbetalt indhold

Det er ikke billigt at købe ny telefon, fjernsyn eller computer. Det kan koste en hel bondegård, hvis man skal have det nyeste af det nye. Men når man endelig har fået elektronikken installeret derhjemme, så vil man også gerne nyde af den i så mange år som muligt. 

Derfor er det vigtigt, at du passer godt på elektronikken. I denne artikel har vi samlet 5 gode tips til dig, der gerne vil give din elektronik den længste levetid. 

1. Afstøv jævnligt

Det lyder simpelt nok, men det gør en verden til forskel. Skidt og snavs kan sætte sig i dit fjernsyn og computer og ødelægge funktionaliteten. Sørg for at give det hele en god (og forsigtig) afstøvning mindst en gang om ugen. 

2. Væk med fedtfingrene

Hold maden væk fra din computer, mobiltelefon og iPad. Elektronikken elsker ikke fedtfingre, og selvom det er hyggeligt at sidde og se videoer, mens man spiser frokost, så har din telefon altså ikke godt af, at få snaskede fingre på touchskærmen. 

3. Invester i beskyttelse

Computeren skal have sit hylster og telefonen skal have et cover. Det er alfa og omega at du beskytter din elektronik med covers, så de ikke beskadiges, når de transporteres. Især når det kommer til telefonen, som jo kommer med dig overalt, så må du aldrig glemme mobilcoveret. Køb for eksempel en af de smarte og trendy Iphone 13 covers, der beskytter både telefonens forside og bagside. 

4. Pas på ledningerne

Undgå at ledningerne ligger og flyder derhjemme på gulvet. Og hvis ledningerne ikke er i brug, så sørg for de bliver opbevaret et sikkert og tørt sted. Hvis du har kæledyr eller små børn derhjemme, så er det ekstra vigtig at få monteret ledningerne på væggen eller oppe i loftet, så der ikke bliver gnavet eller leget med dem, når de ligger på gulvet.

5. Sluk for elektronikken når den ikke er i brug

Har du ofte fjernsynet kørende som baggrundsstøj hele dagen? Får computeren lov til at stå med tændt skærm? Ligger telefonen til opladning natten lang? Så er det tid til at få nye vaner. Når elektronikken ikke er i brug, så skal den slukkes. Det sparer på batteriets levetid og forlængere generelt din elektroniks levetid med flere år. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
19 + 11 =