Har du fået tegnet en erhvervsforsikring?

Har du fået tegnet en erhvervsforsikring?
Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Er du selvstændig erhvervsdrivende? Eller er du indehaver af en virksomhed? Så skal du tegne dig en erhvervsforsikring. En erhvervsforsikring dækker din virksomhed ind og sørger for du og dine medarbejdere er trygge og sikre i jeres arbejdsliv. 

Med en erhvervsforsikring sparer du både gode penge, dyrebar tid og ikke mindst besvær ved at samle alle din virksomheds nødvendige forsikringer et og samme sted. Læs med i denne artikel, hvis du gerne vil blive klogere på erhvervsforsikringer.

Hvad dækker forsikringen over?

Som ejer af en virksomhed, så tegner du en erhvervsforsikring på din virksomheds vegne. Alle virksomheder både store og små, har behov for en forsikring til at dække en lang række nødvendigheder. En erhvervsforsikring samler alle disse nødvendigheder i samme pakke, så du ikke behøver tegne mere end en forsikring for din virksomhed.

Det er blandt andet ting som tyveri, retshjælp, vandskader eller andre typer af fysiske skader. Du skal dog være opmærksom på, at en erhvervsforsikring kun dække selve virksomheden og ikke dig eller dine medarbejdere som privatpersoner.

Sådan dækker du virksomheden ind

Det er både besværligt og dyrt at tegne 5 forskellige virksomheder fra forskellige selskaber, når virksomheden skal dækkes ind. Det er langt smartere, og i mange tilfælde også billigere, at samle forsikringerne i din erhvervsforsikring. 

Der er masser af selskaber at vælge imellem, derfor kan du gøre dig selv en tjeneste og sammenligne forsikringstilbud her https://www.erhverv.forsikringsportalen.dk/. På siden får du sammenlignet priser og tilbud fra forskellige godkendte forsikringselskaber, som tilbyder erhvervsforsikringer til konkurrencedygtige priser. 

Lovpligtige forsikringer

Som ejer af en virksomhed, så er der nogle lovpligtige forsikringer, som du skal have tegnet for lovligt at kunne drive din virksomhed. De lovpligtige forsikringer omfatter erhvervssygdomsforsikring, rådgiveransvarforsikring og arbejdsskadeforsikring. Hvis du ejer en virksomhed, som benytter firmabiler, så er det også lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til firmabiler.

Selvom du er dækket ind med disse, så er det stadig en god ide at supplere med en erhvervsforsikring til at dække hærværk, brandforsikring, it-udstyr, tyveri og meget mere. Selvom det er en ekstra post til udgifter, så er det en ansvarlig og klog beslutning også at tegne en erhvervsforsikring. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
26 − 21 =