Find det bedste kviklån til en ny computer

Det kan være svært at finde pengene til at investere i en ny computer. Det er selvfølgelig altid billigst, hvis man ikke behøver at låne penge, men der kan opstå situationer, hvor det kan give mening at låne penge til computer. Et eksempel på dette kan være, at den gamle computer er brudt sammen, hvorfor du har brug for en ny. Det kan også være, at du har kigget på en computer længe og pludselig opstår der et super tilbud på lige netop den model, som du har kigget på, hvorfor du har brug for pengene til at slå til, mens tilbuddet er aktuelt.

I nedenstående er der listet nogle tips til, hvordan du finder det bedste kvik lån fra danske moneylender til investering i en computer. Listen indeholder et overblik over egen privatøkonomi, vigtige økonomiske begreber og hvorfor du bør bruge en online sammenligningstjeneste.

1. Undersøg din privatøkonomi

Først og fremmest bør du tage et grundigt kig på din netbank. Du bør tjekke dine indtægter og udgifter, så du kender til dit rådighedsbeløb. Dette skal du gøre for at undersøge, om du egentlig har råd til at investere i en computer. Hvis du vurderer, at du ikke har råd til computeren, kan du også aflæse fra dit rådighedsbeløb hvor stort et beløb, som du mangler for at investere i computeren.

Derudover er det også vigtigt, at du er klar over, at et kviklån selvfølgelig skal tilbagebetales, hvorfor et lån er en ekstra udgift i sin løbetid. Her introduceres det økonomiske begreb løbetid som dækker over, hvor lang tid det som udgangspunkt tager at tilbagebetale lånet. Du bør derfor undersøge dette, inden du vælger et kviklån, så du ved hvor længe, du har en ekstra udgift kørende parallelt med dine andre faste omkostninger.

2. Sammenlign kviklån

På dette tidspunkt kender du til dit rådighedsbeløb og ved derfor hvor meget du mangler for at investere i ny computer. Det er derfor tid til at undersøge de mange lånemuligheder på markedet, som vi danskere kan trække på. Før i tiden var vi nødsaget til at indhente tilbud fra forskellige låneudbydere, men dette er heldigvis fortid. I dag eksisterer der mange danske online sammenligningstjenester for lån såsom moneylender.dk, Fair-laan.dk og Pengeinfo.dk.

Sider som ovenfor nævnte formidler lån på vegne af mange forskellige låneudbydere, så du nemt og enkelt kan sammenligne lån. På denne måde kan du vælge det kviklån, som du mener er det bedste. Dette gør du ved at indtaste ønsket beløbsstørrelse samt alder, hvorefter der vil fremgå en liste med de lånemuligheder som matcher disse.

Men hvad skal du kigge efter, foruden den tidligere beskrevet løbetid, når du skal sammenligne de forskellige lån?

3. ÅOP

Det måske vigtigt økonomiske begreb, når du skal sammenligne kviklån er ÅOP (årlige omkostninger i procent). Du skal derfor kigge efter ÅOP, når du sidder og tjekker detaljerne for de listede lånemuligheder, idet ÅOP indbefatter; renter, gebyrer og andre omkostninger.

Det er således et meget omfattende begreb, hvorfor ÅOP er et godt sted at starte, når du sammenligner de forskellige lån, så du ved hvilket lån som både harmonerer med dine planlagte investeringer og privatøkonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Løs : *
15 + 5 =