Diverse informativ viden
Denne side er under lukning.

Senest i forum
hjælp har pop ups,overtaget sider
1 år, 8 måneder, 4 dage, 14 timer, 36 minutter siden
Meget langsom PC
1 år, 8 måneder, 1 uge, 1 dag, 2 timer, 22 minutter siden
Problemer med Google
1 år, 8 måneder, 1 uge, 2 dage, 5 timer, 27 minutter siden
Kan man Fjerne Crypt0L0cker !!!
1 år, 8 måneder, 1 uge, 3 dage, 19 timer, 5 minutter siden
Langsom opstart og ikonerne på skrivebordet…
1 år, 8 måneder, 1 uge, 4 dage, 36 minutter siden
Nyeste nyheder
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

SSL: Hvornår og hvordan?

Et SSL certifikat er en kryptering, der beskytter en hjemmeside mod uønskede gæster. Det er især vigtigt at have en SSL kryptering på sin hjemmeside, hvis man har personlige oplysninger om siden brugere og kunder liggende.

Mere tid til dig selv

Den moderne tidsalder er efterhånden en overstået æra. Snart må det være den hypermoderne tidsalder, der tager over. Vi er blevet mobile, computere er allemandseje og de fleste af os er så dybt afhængige af computere i vores dagligdag, at de danner grundlag for vores job og karriere.

Hjælp til langsom computer

Du kender det sikkert: Du skal lige starte din computer, fordi du skal ordne noget vigtigt, men din computer er en krig om at starte op.

Webshops reklamerer fortsat analogt

Vi skriver 2017, og det er efterhånden mange år siden, at de første danske webshops så dagens lys. Alligevel er mange webshops fortsat dybt afhængige af analoge offline reklame og gode gammeldags skilte, for at overleve på det store, farlige internet.