Sådan bruger du forum
For dig der ikke kender forum: På Spywarefri's forum sidder en lang række eksperter inden for computersikkerhed, som er parat til at vejlede og hjælpe dig med konkrete problemer.

Supporterne hjælper ud fra en 100% uafhængig indfaldsvinkel. Ingen er økonomisk knyttet til Spywarefri, og ingen skal varetage bestemte interesser. Du bliver derfor ikke påduttet et bestemt produkt, fordi supporterne nu skal ha' lidt bonus, men udelukkende fordi supporterne mener, at et givet produkt er bedst for dig. Supporterne hjælper således ulønnet og i deres fritid.

Supporterne på forum er ingen officiel support, for de produkter der kan købes i Spywarefri Shop. Ønsker du officiel support, så skal du henvende dig til producenterne normalt fra deres hjemmeside, altså nøjagtig som du ville gøre, hvis du havde købt programmet i Fona eller Merlin. Der tager du jo heller ikke efterfølgende kontakt til ekspedienten for at spørge om forskelligt vedr. programmet.

Regler for Spywarefri's forum

For hvert forum findes der regler som skal overholdes. Før du tilmelder dig som bruger af forum, beder vi dig læse disse regler. Læs mere...

Opret dig som bruger af forum

Når du har læst reglerne, kan du oprette dig som bruger af forum.

Du skal udfylde alle punkter, der har en stjerne, men du må selvfølgelig gerne udfylde mere. Er formularen udfyldt, klikker du på OK (nederst).

Brug forum

Nu kan du bruge vort forum.

Det gør du sådanne:

1. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du klikke på "Log ind" øverst til højre og logge ind med dit brugernavn og password.

2. Klik på en kategori, f.eks. "Almindelig rensning" som står under overkategorien "Rensning". Altså klik på "Almindelig rensning".

Nyt emne

3. Nu ser du en mængde spørgsmål, som er stillet i kategorien. Klik nu på "Nyt emne". Det står ovenover alle spørgsmålene til højre.

4. Derefter skriver du emnet, f.eks. "Jeg tror jeg har fået virus". Det er i feltet Titel, du skriver det.

5. Nu skriver du hele dit spørgsmål i det store felt. Vi kalder det Meddelelse-feltet.

Skriv emne

6. Når du har gjort det, kan du klikke på Indstillinger for at vælge at blive informeret via email, når vi har et svar klar. Det står lige under det store meddelelse-felt. Nu får du en mail, hver gang der er en, som har lagt et svar til dig. Hvis du vil, kan du også vedhæfte filer, hvis du mener, der er behov for det.

7. Nu klikker du på “Send indlæg” som står lige under “Kryds af for at abonnere på emnet”

Nu ligger dit spørgsmål i Forum, og vore supportere kigger på det.

Vi glæder os til at hjælpe dig!