Mere information om Spywarefri

Hvem står bag Spywarefri Shop?

Spywarefri.dk blev stiftet i slutningen af 2002, og Spywarefri Shop kom efterfølgende til på et tidspunkt, hvor det blev fundet nødvendigt at samle og udbyde kvalitetsprodukter indenfor IT-sikkerhed. Senere er Spywarefri Shop og Forum overtaget og videreudviklet af Sikker.net ApS, der tidligere har haft et godt samarbejde med Spywarefri.dk. Filosofien har altid været, at kun det software vi selv vil benytte, sælger vi i shoppen. Ikke meget i denne verden er statisk, så man kan opleve, at et stykke værktøj der blev anbefalet for få år siden, ikke længere vil få det blå stempel af os. Omvendt kan også være tilfældet.

Bag Sikker.net ApS står brødrene Stefan og Thomas Huulbæk Andersen. De har begge været i sikkerhedsbranchen i mange år og deler de samme visioner som altid har været styrende på Spywarefri.dk.

Hvem står bag Spywarefri?

Tilknyttet siden er et antal sikkerhedseksperter, hvoraf flere er medlemmer af "Alliance of Security Analysis Professionals siden 2004" (ASAP). Vi er en skøn blanding af unge og ældre autodidakte, programmører, it-undervisere mm. Alle har vi et andet arbejde ved siden af Spywarefri.

Konceptet

Fra dag 1 har vores koncept været at råde og vejlede de danske computerbrugere inden for pc-sikkerhed. Vi sætter en ære i at rådgive den enkelte bruger, i et sprog der er til at forstå. Ud fra den enkeltes behov kan vi anbefale software, som vi mener, vil være et godt valg. Vi anviser kun gode produkter, der er gennemtestet af os selv. Vi pådutter dig ikke noget software, du ikke har behov for. Ingen supportere har økonomiske interesser i vores shop. Vi tror på, at med ærlighed, respekt og hjælpsomhed når vi længst.

Vores egen ærlighed og den i vort forum benyttede afvisning af peer2peer-programmer samt piratprogrammer giver os stor agtelse og tillid i omverdenen.