Hvad er Spywarefri?

Velkommen til Spywarefri


Spywarefri blev startet i slutningen af 2002, og har således været på banen i mere end 12 år. Vort formål er nu som dengang at yde gratis hjælp til Danmarks computerbrugere imod internettets kriminelle. Vi vejleder, og giver forebyggende information, og hjælper dig fra vort forum, hvis du alligevel er havnet i suppedasen.

Der lurer mange svindlere og ondsindede programmer på nettet, men med den gode software, sund fornuft, og enkle forholdsregler kan du styre uden om de værste trusler.

De fleste mener, at de selv styrer deres computer, men er det nu også rigtigt? Spyware og adware kan ikke blot få computeren til at opføre sig underligt - det overvåger dig og rapporterer tilbage til sin herre og mester.

Udviklingen af elektronisk spionage udvides konstant. I dag skal vi tage stilling til begreber som spyware, adware, malware, cookies, hijackere, phishing, rootkits mv.

For få år siden havde vi gode gratisprogrammer, der næsten kunne gøre det af med nettets kriminelle. Sådan er det ikke længere. Der findes stadig gode gratisprogrammer, men banditterne i cyberspace er blevet dygtige ja meget dygtige. Alt efter dine surfervaner bliver du i dag nødt til at tage stilling til, om du kan klare dig med gratis software, eller du må sikre dig bedre med købeprogrammer. Vi har gjort en stor indsats for at finde de bedste programmer inden for begge kategorier.

Basissikkerheden består i dag af en beskyttelsespakke, der indeholder funktionalitet, der beskytter mod virus og spyware (malware) og samtidigt kontrollerer nettrafikken mellem din computer og internettet (firewall). Disse tre funktionaliteter er et must på enhver computer. Ikke alle programmer kører lige godt på alle computere, så det er meget vigtigt, at du prøvekører, før du bestemmer dig. Alle købeprogrammer som vi anbefaler, kan køres gratis i en periode.

Er ulykken sket, eller har du en formodning om, at der ligger noget på din computer, der ikke bør ligge der, ja så kan du oprette et spørgsmål i vort forum og få supporten til at hjælpe dig. Hjælpen er helt gratis.

Fildelingsprogrammer hvorfra du kan hente ulovlig musik er roden til meget snavs på computeren, så supporten på forum vil bede dig afinstallere den slags software, før de hjælper. Jeg har fra tid til anden set brugere med fildelingsprogrammer og netbank på samme computer. Det er næsten det samme som at invitere de kriminelle til et besøg på din bankkonto.

Lad os hjælpe dig frem til en ren computer.

Med venlig hilsen

Spywarefri