http://www.bullguard.com/leasy_download.aspx
Kan snart ikke finde rundt i alle de sikkerhedsprogrammer der findes
Måske Bullguard er et godt program. ?
|
|
|
|
http://www.bullguard.com/leasy_download.aspx Kan snart ikke finde rundt i alle de sikkerhedsprogrammer der findes Måske Bullguard er et godt program. ? |
|
|
|
|
|
Bullguard Internet Security er et udmærket program. Men jeg må indrømme at det ser lidt mystisk ud. Der har før været lignende “tilbud” herinde på meget lange prøveperioder på Bullguard, og så viste det sig at det kun var til to måneder . Kan ikke forstå at Bullguard skulle ønske at komme med sådant et tilbud. Men måske at andre kan give en forklaring ? |
|
|
|
|
|
Der er tale om en helt almindelig prøveperiode på 60 dage, ihvertfald hvis du henter det på Dansk |
|
|
|
|
|
Ja det er også derfor overskriften hedder på engelsk. Jeg lavede den fejl ved Norman, at jeg ikke registrede at den var på dansk, men her havde jeg lagt mærke til at den kun var sølle 60 dage på dansk |
|
|
|
|
|
http://www.spywarefri.dk/forum/viewthread/78554/ Er Bullguard så ikke endnu mere lusket end Norman, der tilbyder et gratis freewareprogram på dansk i 4 år |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.bullguard.com/leasy_download.aspx Tak for hjælpen Hepta. Det kan jeg ikke se af ovenstående link. Så vil jeg lade være med at prøve det program. |
|
|
|
|
|
Lige til info anders and, du bedes fjerne linket i din signatur ifølge: |
|
|
|
|
Der er nu stadig et udmærket program, som absolut er værd at prøve, og det kan hentes her, med den sædvanlige 60 dages prøvetid:
“Gratis kopi i 6 måneder” Men om man skal ligge noget i det aner jeg ikke. |
|
|
|
|
|
I kan lukke, når I vil. Har endnu ikke forstået,hvorfor det også kun er 2 måneder på engelsk, men tror da helt på, hvad der bliver sagt. De 6 måneder skifter , hvis jeg ændrer til dansk i højre side, men da ikke ved engelsk ? |
|
|
|
|
|
Hvis du downloader programmet på Engelsk , og installerer det så er prøvetiden 60 dage, ligesom den danske version. |
|
|
|
|
|
http://www.bullguard.com/leasy_download.aspx Så burde Bullguard da ikke heller ikke lægge den slags link ud. Syntes du ? Når det først er efter download og ved installation, man opdager det at fakta er anderledes ? |
|
|
|
|
Som jeg skrev kan jeg ikke gennemskue den side med download. Men måske andre har en forklaring på det ? Hvis du spørger Bullguard selv hvad det handler om vil jeg tro ,at du får et relevant svar. Og endelig forstår jeg da udmærket, at du føler dig ” snydt” . |
|
|
|
|
|
Hejsa. Det er/var en aftale med Leasy, som giver folk der købte computer hos dem 6 måneders gratis prøve, istedet for de normale 2 måneder. Mvh |
|
|
|
|
http://www.bullguard.com/leasy_download.aspx |
|
|
|
|
|
Det ser man ikke nogle steder, men du finder heller ikke det link nogle steder på vores side. Om aftalen er gældende er egentlig også irrelevant, da det som sagt ikke er et link man kan finde, med mindre man får det af Leasy, andre, eller googler det med BullGuard og Leasy (ja google finder alt Du kan inde på vores hjemmeside finde det normale link til vores 2 måneders prøve. |
|