Tips til hvordan du finder en god iPhone reparatør

  

Kender du det at din IPhone skærm er smadret eller at dit iPhonebatteri er langsomt? Her får du tips til, hvordan du vælger den rigtige reparatør. Du får her et overblik over, hvem der er de dårligere reparatører, som måske stjæler alt det gode fra din iPhone. Du får også et overblik, over hvordan du vælger den bedste reparatør, som ikke nødvendigvis er Apple eller Humac, men nogle som kan ordne din iPhone hurtigere.

Læs herunder hvordan du undgår de dårlige reparatører, og finde de gode i stedet og hvorfor anmeldelser ikke nødvendigvis er en god ting.

image

Dårlige reparatører

Når du skal have repareret din IPhone, Huawei eller Samsung. Så er det vigtigt at finde en god reparatør, som kan reparere din smartphone. Der er dog også dårlige reparatører derude. Nogle af de dårlige reparatører, skifter dine gode dele i iPhonen ud med dårlige dele. Det er derfor, du kan opleve, at de har repareret det de skulle, men at iPhone er blevet langsommere. Du kan også opleve at batteriet går hurtigere ud efter reparationen, det skyldes, at de nok har byttet batteriet ud med et dårligere batteri.

Gode reparatører

Hvordan finder jeg så en god reparatør, hvis de dårlige tager alle de gode dele i min iPhone, spørger du nok dig selv. Til at starte med skal man give lidt mere for få repareret sin smartphone. Pris og kvalitet plejer at hænge sammen, så derfor er det godt at undgå de helt billige steder, og så vælge nogle ordentlige steder som så koster lidt mere. Når du leder efter en god reparatør, så kan du med fordel vælge nogle som er Apple-autoriserede serviceudbydere, som fx Telerepair. Der ved du at du får en god reparatør, som ikke tager dine gode dele i din iPhone. Du kan også aflevere din iPhone til reparation hos Apple eller hos Humac. Der kan dog forekomme lange ventetider, da de sender iPhone til Sverige, og skal kontrollere dem inden de får repareret dem og sendt dem tilbage. Derfor kan denne proces godt tage lang tid. Der er derfor bedre at finde en god reparatør, der kan udskifte batteriet, kamera eller anden reparation på dagen.

Når du leder efter den gode reparatør, kan du også gå efter anmeldelser. Anmeldelser kommer oftest fra brugerne selv som vurderer servicen, så der for kan anmeldelserne være et godt pilemærke til hvilke reparatører du skal prøve. Der er dog en mindre usikkerhed ved anmeldelser, da ejerne selv kan anmelde deres service samt deres venner og familie, hvilket giver et urealistisk billede af servicen. Derudover er de fleste kunde, som anmelder en service utilfredse med servicen. Da vi har en tendens, til at bedømme butikker hvis vi synes de er dårlige, men hvis de er gode, så er det bare super, og så bruger vi dem bare igen næste gang, uden at have anmeldt dem.

Der er mange reparatører, du kan derfor hurtigt søge på ?IPhone reparation? på Google og finde den nærmeste reparatør, dog er det en god idé også at kigge på deres anmeldelser. Nogle reparatører kan også findes i storcenters. Her kan kunden aflevere deres iPhone til reparation, og dernæst tage ud og købe ind eller shoppe. Efter man har været ude og købe ind, kan man så hente den reparerede iPhone.

Tak for at du læste med. Jeg håber du har fået tips til at se forskel på de dårlige reparatører og de gode.


Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel eller det er ikke muligt at kommentere...

Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Et af de mest udbredte software-sprog

Det er vigtigt i alle aspekter af livet, at man taler samme sprog.

Kan man selv redde en væskeskade i computeren?

Har du lige spildt vand eller cola i din computer, så læs med her.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Det kan du gøre, hvis internettet driller

Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end når internettet driller, hvilket selvfølgelig ofte sker, når man har akut brug for det.

Seneste nyt
Tips til hvordan du finder en god iPhone reparatør

Kender du det at din IPhone skærm er smadret eller at dit iPhonebatteri er langsomt? Her får du tips til, hvordan du vælger den rigtige reparatør.

NemID skal erstattes af digital løsning

I 2022 er der formentlig ikke noget, som hedder NemID længere. Ifølge Finans Danmark skal NemID nemlig erstattes af en digital løsning.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Det kan du gøre, hvis internettet driller

Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end når internettet driller, hvilket selvfølgelig ofte sker, når man har akut brug for det.

Sikre online betalingsmetoder

Noget af det vigtigste, når du har at gøre med online spil er, at du føler dig komfortabel, når du indbetaler og udbetaler penge.