Fodboldfeberen raser igen

  

Det er atter ved at være opstartstid for div. fodboldligaer rundt om i verden. Sæsonstart er altid længeventet for millioner af forventningsfulde fans. Men fodbold ? og sport generelt ? er også grundlag for spil. Og henover de senere år, er de fleste af disse spil flyttet ud af kioskerne, og ud på internettet, hvilket gør, at man som spiller, skal være særligt opmærksom.

Hold dig til danske udbydere

En af de helt grundliggende tommelfingerregler, hvad angår online spil, er at du skal holde dig til bookmakere med dansk licens. Denne licens er din garanti for, at udbyderen efterlever de krav ? i parentes bemærket; strenge krav ? der gælder vedr. bookmaking i Danmark. For dig som bruger betyder det, at du er beskyttet af dansk lov, hvis noget går galt ? eller der skulle vise sig at være ugler i mosen. Denne sikkerhed har du ikke, hvis du spiller på sider, der ikke har en dansk licens.

Mange af disse sider ? dem, uden dansk licens ? har decideret lukket for danske IP-adresser, hvilket vil sige, at du ikke kan tilgå dem fra din danske computer, men det er ikke alle, der har opsat denne blokade. Det vil sige, at du principielt godt kan spille på udvalgte sider uden dansk licens, men det er ikke noget vi vil anbefale dig. IT-sikkerhedsniveauet i Danmark er generelt ret højt, og du kan være nogenlunde sikker på, at du som bruger ikke bliver hverken hacket eller bestjålet. Det er ikke nødvendigvis den samme historie, hvis du spiller på sider uden dansk licens og -statskontrol.

Undlad at gemme kortoplysninger

Div. spiludbydere ? uanset om de er danske eller ej ? lever af, at du gætter forkert på dine væddemål. Når du gør det, taber du din indsats, og denne går til præmieudbetalingspuljen, således at de, der gætter rigtigt, kan få deres gevinster. Det er derfor i bookmakernes interesse, at gøre deres sider så attraktive som muligt, da du som bruger således vil foretrække at lægge din ?forretning? hos udbyder A fremfor udbyder B. En af måderne du f.eks. kan få en god oplevelse, er ved at minimere antallet af ?bump på vejen?. Det kan f.eks. være ved at lagre dine kortoplysninger hos denne udbyder, så du bare skal indtaste en pinkode, og så er du i gang. Dette er dog ikke nødvendigvis en god idé, at der dels er tale om nogle meget følsomme oplysninger, som du bør gøre alt for at holde så tæt til kroppen som muligt. Og ydermere gør denne metode det også lettere, at bruge flere penge, da du ikke skal bruge andet end en simpel pinkode.

Huset vinder altid

At spille penge på sport er en måde, at gøre en kamp mere spændende på, men husk, at ?huset? altid vinder. Med det forstås, at indtægterne er større end udgifterne for div. bookmakere, og at det er dig som spiller, der er med til at betale gildet. Det er selvfølgelig en del af gamet, og i modsætning til f.eks. Casino-spil, har du grundlag for at fundere dit spil i en smule mere data, når du spiller på sport.

?Men bare husk, at huset altid vinder til sidst, og at dine spil ikke må tage overhånd!


Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel eller det er ikke muligt at kommentere...

Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Software vi kom til at installere

Det findes overalt på næsten alle computere efterhånden: Software, som du ikke mindes at have installeret, som du ikke ved, hvad du skal bruge til og som pludselig bare er der.

Hvad kan man lave nu, når alt er lukket ned?

Og vigtigere, hvad kan man lave på computeren uden at få alt muligt spyware ind på computeren?

Et af de mest udbredte software-sprog

Det er vigtigt i alle aspekter af livet, at man taler samme sprog.

Kan man selv redde en væskeskade i computeren?

Har du lige spildt vand eller cola i din computer, så læs med her.

Seneste nyt
Hvad kan man lave nu, når alt er lukket ned?

Og vigtigere, hvad kan man lave på computeren uden at få alt muligt spyware ind på computeren?

Hurtigt og sikkert log-in med digitalt NemID

Det er efterhånden en del år siden, at den danske regeringen indførte det såkaldte NemID, som i første omgang var alt andet end let for danskerne.

Hvor meget bliver du overvåget på nettet? Og hvordan kan du sikre dig selv?

Vi har alle en lille bange anelse om at vi bliver overvåget mere end hvad rart er.

BullGuard på tilbud

Vi har lige nu BullGuard Antivirus og BullGuard Internet Security på lager til sindssyge priser.

Beskyt din computers indre og ydre

Hvis du har en computer med vigtige dokumenter, som skal holde i lang tid, kan det være en god idé at bruge nogle af dine penge på antivirus og fysisk beskyttelse.