Digitalisering er en god investering

  

At skulle bruge penge på DDOS protection og VPN services kan virke som en stor investering, men pengene er godt givet ud.

Virksomheder har alle dage været udsat, for mange forskellige slags angreb. Det er lige fra klassisk tyveri i en slikbutik, til online svindel udført at professionelle tyve. En type angreb som ikke alle online virksomhedsejere er bekendt med, er DDOS-angreb.

DDOS angreb er et online hacker angreb, og det kræver DDOS protection at være sikker. Men hvad er DDOS egentlig? DDOS er en form for hackerangreb, der bevidst går ind og overbelaster en række servere, for at forhindre andre brugere i, at bruge den pågældende hjemmeside. Derudover forhindrer det selvsagt også ejerne af domænet, i at bruge deres hjemmeside som ønsket, i det den ikke kan reagere som normalt.

Det lyder måske som noget, der sker for de få, og derfor også noget man ikke behøver tage så seriøst, som mindre lokal virksomhed. Men sådan ligger landet desværre ikke. Cyber-angreb, herunder DDOS-angreb, sker nemlig oftere og oftere, og er lige nu en af tidens største sikkerhedstrusler, så DDOS protection er godt givet ud. Et af de store problemer er, at man i nogle lande har så store ressourcer, at cyber-angreb herfra potentielt kan lægge internettet helt ned, i mindre nationer. Derved kan man altså styre internetstrømmen, hvilket vil være en stor national krise for det pågældende land.

Med øget digitalisering af en virksomhed, følger altså også øget risiko. Men der er langt flere positive end negative ting ved digitalisering. For de Cloud-løsninger der følger med digitalisering optimerer en virksomhed i så høj grad, at det er risikoen værd. Og har man som virksomhed investeret i ordentlig DDOS protection, er man i sikkerhed.

For at kunne udnytte de mange cloud-løsninger som i dag er udbudt, er det vigtigt at man har fiber til erhverv. Fiber til erhverv adskiller sig fra almindeligt bredbånd og telefoni, og de fordele man som virksomhed kan opnå, er godt givet ud. Blandt andet er det muligt at få VPN services, altså internetforbindelser man kan dele med sine kunder, og med fiber til erhverv er man sikker på, at de forbindelser man benytter sig af, egner sig til og kan klare de behov man som virksomhed måtte have.

En af de Cloud-løsninger der er mest populære, og kan spare en virksomhed flest penge, er Cloud Hosting. Ved hjælp af Cloud Hosting, kan man som virksomhed have sine servers i ?skyen?, og derved, kan man nemt kontrollere hvilken kapacitet man har brug for, og derved kun bruge den. Samtidigt slipper man for at betale for spildt kapacitet, som man ville gøre, hvis man havde servere i brug, uden indhold. Det er svært at forudsige hvor meget kapacitet, man får brug for i en given periode, og det er her der er penge at spare.

Fremtiden er digital, og de mange løsninger kan være svære at finde rundt i, men så snart man som virksomhed har fundet ud af, hvad man har brug for, bliver digitalisering en kæmpe gevinst.


Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel eller det er ikke muligt at kommentere...

Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Software vi kom til at installere

Det findes overalt på næsten alle computere efterhånden: Software, som du ikke mindes at have installeret, som du ikke ved, hvad du skal bruge til og som pludselig bare er der.

Et af de mest udbredte software-sprog

Det er vigtigt i alle aspekter af livet, at man taler samme sprog.

Kan man selv redde en væskeskade i computeren?

Har du lige spildt vand eller cola i din computer, så læs med her.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Seneste nyt
BullGuard på tilbud

Vi har lige nu BullGuard Antivirus og BullGuard Internet Security på lager til sindssyge priser.

Beskyt din computers indre og ydre

Hvis du har en computer med vigtige dokumenter, som skal holde i lang tid, kan det være en god idé at bruge nogle af dine penge på antivirus og fysisk beskyttelse.

Tips til hvordan du finder en god iPhone reparatør

Kender du det at din IPhone skærm er smadret eller at dit iPhonebatteri er langsomt? Her får du tips til, hvordan du vælger den rigtige reparatør.

NemID skal erstattes af digital løsning

I 2022 er der formentlig ikke noget, som hedder NemID længere. Ifølge Finans Danmark skal NemID nemlig erstattes af en digital løsning.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.