Beskyt din computers indre og ydre

  

Hvis du har en computer med vigtige dokumenter, som skal holde i lang tid, kan det være en god idé at bruge nogle af dine penge på antivirus og fysisk beskyttelse. Det er nemlig ikke godt, hvis din computer pludselig bukker under.

Køb antivirus

Hvis du gerne vil beskytte din computer mod vira, er det en god idé at sørge for at købe et antivirusprogram. Hvis din computer bliver angrebet af en virus, kan du nemlig risikere ikke at kunne arbejde i en rum tid.

Dette kan være kritisk, hvis du skal aflevere en vigtig aflevering eller lave en præsentation. En virus kan desuden betyde, at du mister adgang til vigtige dokumenter. Derfor er antivirus vigtigt.

Når du køber antivirus

Alt efter hvilket antivirusprogram du vælger at købe, kan du komme af med flere eller færre penge. Hvis du ikke har råd til at købe et antivirusprogram, kan det være nødvendigt for dig at låne penge. Med en låneberegner kan du regne på dine lån, så du ved, hvad dine muligheder er.

Inden du optager et lån, skal du dog tænke dig grundigt om. Hvis du optager et lån, som du ikke kan betale tilbage, kan du se dig nødsaget til at optage endnu et lån for at betale lånet for det første lån. Og så sidder du i saksen.

Den fysiske del

Hvis du skal beskytte din computer, er det naturligvis vigtigt, at du ikke kun kigger på selve indholdet af din computer. Du bør holde for øje, at du også kan miste adgangen til din computer, hvis din computer bliver ødelagt rent fysisk.

Derfor er det en god idé at købe et sleeve, som din computer kan være i, når du ikke bruger den. Du behøver ikke at bruge mange penge på et sleeve. Så snart der er noget rundt om din computer, hjælper det, hvis den skulle blive tabt, eller der skulle ske andre uheld.

En god grund til at passe på din computer

Udover at du naturligvis skal passe på din computer, fordi der ligger mange vigtige dokumenter på, så må du også beskytte din computer, fordi det koster mange penge at købe en ny.

Desuden kræver det mange ressourcer at producere en computer. Vil du være god mod miljøet og din egen pengepung, skal du derfor passe godt på din computer. Dette gælder både antivirus og computerens ydre. Det hele skal spille sammen for god beskyttelse.


Kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer til denne artikel eller det er ikke muligt at kommentere...

Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Software vi kom til at installere

Det findes overalt på næsten alle computere efterhånden: Software, som du ikke mindes at have installeret, som du ikke ved, hvad du skal bruge til og som pludselig bare er der.

Et af de mest udbredte software-sprog

Det er vigtigt i alle aspekter af livet, at man taler samme sprog.

Kan man selv redde en væskeskade i computeren?

Har du lige spildt vand eller cola i din computer, så læs med her.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Seneste nyt
BullGuard på tilbud

Vi har lige nu BullGuard Antivirus og BullGuard Internet Security på lager til sindssyge priser.

Beskyt din computers indre og ydre

Hvis du har en computer med vigtige dokumenter, som skal holde i lang tid, kan det være en god idé at bruge nogle af dine penge på antivirus og fysisk beskyttelse.

Tips til hvordan du finder en god iPhone reparatør

Kender du det at din IPhone skærm er smadret eller at dit iPhonebatteri er langsomt? Her får du tips til, hvordan du vælger den rigtige reparatør.

NemID skal erstattes af digital løsning

I 2022 er der formentlig ikke noget, som hedder NemID længere. Ifølge Finans Danmark skal NemID nemlig erstattes af en digital løsning.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.