Advarsel angående TrustPilot

Skrevet af Thomas Huulbæk Andersen
http://www.spywarefri.dk/images/nyheder/logo.png
  
En lille advarsel angående TrustPilot og om at blive holdt som gidsel.


Det brugerdrevne anmeldersite TrustPilot har været ude i en rivende udvikling. Fra et være et simpelt site med få dedikerede ansatte med et altruistisk fokus, så er det blevet en større virksomhed med dét fokus, der sædvanligvis følger med venture-millioner.

Alt ære til, at det lykkedes for TrustPilot at skabe en større virksomhed baseret på brugernes input om produkter og virksomhederne, der sælger dem. Det er et simpelt forretningskoncept, der som udgangspunkt ikke kræver mere end en enkelt udvikler, der så kan vælge at tjene penge på et eller flere områder:

1) Reklamer
2) Affiliate marketing
3) Abonnementer

Affiliate marketing, hvor det tjenes procenter ved at linke direkte til forhandlerne, er nok udelukket med det samme, hvis man vil bevare bare en snært af troværdighed. Det kan selvfølgelig lade sig gøre, men det ville kræve, at du kunne bevise, at du ikke manipulerede med resultaterne - og det er meget, meget svært.

TrustPilot har derfor valgt at satse primært på salg af virksomhedsabonnementer og sekundært indlagte reklamer. Som virksomhed kan du blive partner med TrustPilot og dermed opnå nogle fordele, som virksomheder uden abonnement ikke har. Allerede der er vi inde på et skråplan, for det kan kun virke retfærdigt i det øjeblik alle virksomheder betaler til TrustPilot - alle eller ingen.


Indlejret reklame for Spywarefri Shop.
Det kommer nok ikke til at ske foreløbigt, da tilslutningen ikke er billig. Selvom det sikkert er muligt at få bedre priser ved at kontakte TrustPilot direkte, så er den billigste listepris kr. 795 om måneden. Om måneden! Vi nærmer os altså 10.000 danske årlige kroner, og hvad får man så for det?

Du får mulighed for at svare på anmeldelser, kontakte kunder direkte, bruge noget grafik på dit website og du får "verificerede" købere. Og du slipper for indlejrede reklamer. Der kan skrives lange artikler om problematikker ved alt dette og i Spywarefri Shop, som jeg administrerer, har vi også tidligere betalt til TrustPilot.

Vi stoppede primært samarbejdet, fordi vi ikke stolede på konkurrenternes anmeldelser og selvom vi kun har gode anmeldelser angående Spywarefri.dk og Spywarefri Shop, så føler vi os holdt som gidsler, fordi vi kommer til at reklamere for produkter, som vi ikke kan anbefale. Det kræver ikke en mastergrad i anvendt logik at forestille sig, at en bruger finder os på TrustPilot, klikker på reklamen, installerer dårligt software og derefter skriver en dårlig anmeldelse af os, fordi det jo kom fra os.

Det værste er selvfølgelig, at det går ud over brugeren - og derfor denne advarsel: Reklamerne på TrustPilot har intet med os at gøre!

Follow the money


Jeg skal ikke komme med klare anbefalinger på, hvem du egentlig kan stole på. Jeg er heller ikke selv uvildigt vidne, da jeg også tjener penge i industrien - så stol kun på dig selv og dine aller, allerbedste venner!

Kommentarer
Skrevet af: Fromsej TeamSpywarefri den 30. Jul 2012 13:11

Det var let at se, allerede da Janus, fik pillet alle kritiske indlæg omkring hans program!

Fromsej TeamSpywarefri's billede
Skrevet af: Max-d den 03. Aug 2012 21:12

Udmærkede kritikpunkter af Trustpilot, her er et par mere.

1. For at skrive anmeldelser på Trustpilot kræves det nu at man skal anvende Facebook. Man kan ikke længere bare oprette sig som bruger på Trustpilot. Facebook er om noget kendt for alle sine dataskandaler, manglende sikkerhed og manglende respekt for brugernes privatliv, så der kan være gode grunde til at nogle afholder sig helt fra at anvende lige netop den hjemmeside. Men det tager Trustpilot ingen hensyn til, og tvinger i stedet deres brugere til at udstille sig selv og deres data på verdens nok mest skandaleramte sociale netværk.

2. Man skal være “verificeret køber” for at skrive en anmeldelse på Trustpilot. Så hvis man, som nogle har gjort, installerer en gratis version af MySecurityCenter’s antivirus og bliver bekendt med alle problemerne med programmet, så kan man altså ikke skrive på Trustpilot og advare andre brugere. For at gøre det SKAL man først betale til MySecurityCenter og blive deres kunde.

3. Mange anmeldelser på Trustpilot ser falske ud. Selv de produkter der bliver stærkt kritiseret på andre hjemmesider, kan få topkarakter på Trustpilot. Igen er MySecurityCenter et udmærket eksempel, jeg husker også da det lykkedes dem at få fjernet størstedelen af alle de negative anmeldelser af dem.
Det er desuden de færreste der skriver en reel “anmeldelse”, typisk står der blot noget i stil med “modtog mine varer som forventet, fin leveringstid” efterfulgt af den højest mulige karakter. De kritiske skribenter med en reel anmeldelse drukner hurtigt i den slags anmeldelser.

Denne debat om Trustpilot kan i øvrigt anbefales:
“Trustpilot er værdiløst”
http://www.180grader.dk/IT/trustpilot-er-vaerdiloest

Det glæder mig at se Spywarefri sætte fokus på Trustpilot og deres metoder, for hvad der startede som et fremragende og yderst nyttigt koncept, er nu ikke andet end en pengemaskine der uden tøven tilsidesætter enhver hensyntagen til, om de har noget konstruktivt at bidrage med.
Netop deri ser jeg den væsentlige forskel på Spywarefri og mange andre foretagender som jeg har fulgt igennem årene. Og netop derfor stoler jeg mere på Spywarefri end på diverse pengemaskiner som Trustpilot, My Security Center og lignende.

Max-d's billede
Skrevet af: Pablo den 05. Aug 2012 05:25

Jeg er enig i, at Trustpilot ikke er fuldkomment, men jeg er ikke enig i, at det kun er en pengemaskine. Det kan stadig bruges.

For en måneds tid siden ville en af mine venner fx købe elektroniske cigaretter til sin far, og det var udelukkende takket være Trustpilot, at hun ikke fik købt dem et sted, som forbrugerombudsmanden arbejdede på at få slæbt for retten. Det var i øvrigt mig, der anbefalede hende at tjekke det på Trustpilot - hvilket viste sig at være en god idé. grin

Og jeg bruger det da også selv. Man skal selvfølgelig have sin kritiske sans med sig, men det skal man jo mere eller mindre alle steder. smile

Pablo's billede
Skrevet af: Max-d den 24. Sep 2012 21:35

Jeg fandt lige denne artikel fra Forbrugerrådet:

“Virksomheder føler sig presset af Trustpilot”
http://taenk.dk/tænk-artikler/virksomheder-føler-sig-presset-af-trustpilot

Det er skræmmende læsning og illustrere igen hvilken pengemaskine Trustpilot har udviklet sig til. På sin vis ville det måske være bedst hvis man kunne forbyde de metoder Trustpilot anvender, men det vil nok også være problematisk. Det virker som om Trustpilot har været snedige nok til at finde en lovlig måde at dyrke afpresning af virksomheder.

Max-d's billede
Skrevet af: Max-d den 24. Sep 2012 21:42

Linket overfor lader til at have problemer med de danske skrifttegn og jeg får en 404 fejl når jeg forsøger at rette i min kommentar. Så jeg prøver lige igen:
http://taenk.dk/tænk-artikler/virksomheder-føler-sig-presset-af-trustpilot

Hvis intet andet virker er her en Google søgning:
https://encrypted.google.com/search?q=“Virksomheder+føler+sig+presset+af+Trustpilot”&btnG=Search&oe=utf-8

Max-d's billede
Skrevet af: Max-d den 10. Okt 2012 18:19

Trustpilot har nu været i DR Kontant

“Let at snyde med anmeldelser på Trustpilot”
http://www.dr.dk/DR1/kontant/2012/10/09153835.htm

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 12:17

Kære “venner”, nu starter I vel ikke igen?

Det ville klæde dette, iøvrigt udemærkede forum, at opføre sig ærligt, fair og ikke mindst troværdigt i ALLE jeres indlæg og give ALLE en retfærdig behandling. Ellers kunne I jo hurtigt ryge ind under den samme mistanke og generelle syn som mange nu har på Trustpilot. Husk nu fogedrettens forbud omkring ”jeres” egen troværdighed og hvordan man i jeres tilfælde i henhold til dansk lovgivning, skal opføre sig over for andre. Men ikke mere om det, bortset fra at jeg undrer mig over at det er så svært for jer at slippe den gamle og dumme sag og iøvrigt efterkomme og overholde dommerens påbud.

Ang Trustpilot:
Jeg må sige at jeg er helt enig med jer. Jeg vil også gerne slå fast at MYSecurityCenter IKKE er betalende kunde hos Trustpilot og nægter at være det, præcis af de årsager I her påpeger.

Jeg har i flere år forsøgt at lade Trustpilot vide, at jeg synes at deres forretningskoncept er yderst utroværdigt. Jeg synes nu at hele ideen bag som udgangspunkt er super og prisværdigt. Men så snart man begynder at tvivle på rigtigheden af anmeldelserne, få den følelse af firmaerne kan manipulere dem, ja så har i helt ret i, at man allerede har spillet fallit. Jeg mener hele problematikker er, at de forsøger at få firmaerne til at betale for at få lov til at linke til dem og vise deres logo på sin side. Det er jo totalt Omvendeslev. Normalt er alle andre virksomheder og websites jo mere end henrykt, når andre websites vil vise ens logo eller endnu bedre; lave et aktivt link til siden, for det giver jo opmærksomhed, trafik og SEO. Men nej, med Trustpilot forholder det sig totalt omvendt og det bare fordi de er så ide forladte og ikke kan finde ud af at tjene penge på anden vis.

Et par generelle kommentarer og forlag til hvordan Trustpilot kunne bevare en 100% uvildighed og høj troværdighed, samtidig med at de kunne tjene penge på det:

1. 
Ingen firmaer skal natuligvis kunne betale penge til dem og opnå fordele. Hvad er det lige man skal/bør betale for? At linke til dem og derved give dem trafik og omtale…....strange?

2. 
Man skulle være meget mere kritisk med at tjekke indlæg. Kontant udsendelsen synter jeg klart viste, at der her mangle meget hos dem. Jeg er helt enig i, at det ser ud til at mange virksomheder misbruger det og laver ”falske” indlæg. Jeg vil i den forbindelse sige og kan garanterer jer for, at ikke et eneste af de indlæg der er omkring os er ”fabrikerede”. Efter intermezzoet med jer blev vi opmærksom på Trustpilot og sidens stigende popularitet. Vi begynde at opfordre vores kunder til at gå ind og rate os. Så langt de fleste af de anmeldelser I ser om os er fra folk, som vi selv har opfordret til at gå ind og skrive hvad de synes om os. Men forkert og ukorrekte det er det sidste de er. Vi ved vi leverer en support og sevice der er rigtig god, om I vil tro det eller ej. Og nej, vi arbejder ikke med bindingssperioder og alt det I har beskyldt os for. Og vi har altid arbejdet ud fra devisen 100% tilfredshed eller pengene tilbage i hele licensperioden. Vi sælger iøvrigt ikke længere CA eTrust, som I har helt ret i ikke er verdens bedste. Og det vil jeg meget gerne takke jer for. Det var ikke mindst jeres ihærdige kritik af os og vores produkter, der fik os til at skifte. Nu bruger vi Bitdefender, som jeg antager I anser for et at de absolut bedste produkter på markedet….hvis ikke det bedste, det har bl.a. AV-Test.org de sidste 3 år ment.

3. 
Det er fair nok at firmaer kan stille spørgsmål ved rigtigheden af forskellige anmeldelsen. Det er også fair at bede om at få anmeldelser fjernet hvis de strider mod Trustpilots generelle retningslinier eller på anden måde strider mod Dansk lovgivning eller er krænkende. Det er bl.a. Trustpilots politik, at man skal være kunde og have købt noget hos den pågældende virksomhen som man vil anmelde. Jeg har svært ved at forstå, at I kan anfægte det, det er vel helt ok, det er jo det hele deres side handler om, ”Online SHOPPING experience”.
 

MEN, hvis jeg var dem ville jeg istedet gøre følgende:
 
a.
Behandle ALLE firmaer ens

b. 
Der skulle IKKE være mulighed for at betale dem penge og derved hjælpe med til at stille spørgsmål til deres troværdighed

c. 
De kunne f.eks. lave aftaler med de 3 bedst scorende virksomheder i hver kategori og give dem lov til at markedsføre deres produkter til alle deres brugere, f. eks. med en ugentlig mail med gode tilbud. De kunne så få et cut af salget og dermed tjene penge.

e. 
Trustpilots brugere skulle selv kunne vælge om de ville modtage disse mails med gode tilbud, Man skulle aktivt tilmelde sig den service, met tror jeg faktisk de fleste ville, især hvis man havde en opfattelse af at Trustpilot var troværdig og derfor netop fordi det kun var muligt for de absolut højst rankende firmaer at promovere deres produkter til brugerne.


Mvh, Janus, MySecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Pablo den 27. Okt 2012 12:39

Janus > Hvad er det for nogle “I”, du hele tiden henviser til som værende enige med dig? Jeg er på ingen måde enig med dig - det vil jeg ikke have siddende på mig.

Må dog blankt indrømme, at jeg ikke har læst hele den smøre, du disker op med her. Det gad jeg ikke.

Pablo's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 12:43

Tror det ville være en god ide at læse indlægget, der er svaret. Men for at hjælpe dig og for at du skal slippe for at læse mit indlæg, så vil jeg forsøge at gøre det du specifikt spørger om klart for dig:

Det jeg skriver er at:

JEG ER ENIG I JERES KRITIK AF TRUSTPILOT!

mvh Janus

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Max-d den 27. Okt 2012 13:51

Nu starter du vel ikke igen Janus? Jo åbenbart.

Citat
“Det ville klæde dette, iøvrigt udemærkede forum, at opføre sig ærligt, fair og ikke mindst troværdigt i ALLE jeres indlæg og give ALLE en retfærdig behandling.”

Du kan ikke give hverken forummet eller Spywarefri skylden for hvad brugere skriver på det. Enhver kan oprette sig og skrive indlæg. Jeg har f.eks. ingen anden forbindelse til Spywarefri end at jeg skriver her på forummet. Spywarefri skal derfor på ingen måde holdes ansvarlig for hvad jeg skriver. Hvad jeg skriver er MINE meninger, hverken mere eller mindre.

Citat
“Husk nu fogedrettens forbud omkring ”jeres” egen troværdighed og hvordan man i jeres tilfælde i henhold til dansk lovgivning, skal opføre sig over for andre. Men ikke mere om det, bortset fra at jeg undrer mig over at det er så svært for jer at slippe den gamle og dumme sag og iøvrigt efterkomme og overholde dommerens påbud.”

Her er en hjemmeside der omtaler sagen:
http://www.privacydefence.org/?page_id=110
Citat: “Med andre ord foreligger der ingen domsafsigelse, og der foreligger ingen dokumentation for, at bloggen på denne hjemmeside skulle stride imod gældende lovgivning. Fogedretten har slet ikke udtalt sig, hverken om det ene eller det andet. Det klinger derfor lidt hult når Janus gentagende gange refererer til hvad retten er kommet frem til.”

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 14:12

Aha, jeg kan nu godt både læse og forstå Dansk, det er jeg sikker på der er mange andre der også kan.

Til dem de vil holde sig til facts er her et link til et officielt dokument fra fogedretten med de udstedte forbud:
http://blog.mysecuritycenter.dk/wp-content/uploads/2011/07/Fogedretsdom-MYSecurityCenter-og-Spywarefri.pdf

Så kan man jo selv bedømme hvad der klinger hult og fra hvem.

Eh helt anden sag er så på hvilket niveau folk ønsker at bevæge sig på og hvad man iøvrigt finder rimeligt at man kan kalde og ikke kalde folk, og hvad men synes er rimeligt at man, oftest uden den blegeste ønske om at sætte sig ind i facts, synes det er rimeligt at beskylde andre for.

Men lad nu det ligge…

Mvh, Janus, MYSecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 14:17

Derudover forholder det sig nu iøvrigt sådan at Spywarefri lige nøjagtigt ifølge dansk lovgivning ER ansvarlig for alt hvad der på dette forum skrives, da de lægger forum og medie til og ejer og er dermed ansvarlig for siden.

Men det er også en anden sag, bare lige lidt mere fakta ang. Dansk lovgivning.

Men, never mind.

Reg, Janus, MYSecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Max-d den 27. Okt 2012 14:52

Tak til Janus for det informative dokument som sort på hvidt viser at der lige præcis IKKE foreligger nogen domsafsigelse. Som man kan læse i dokumentet endte sagen med et forlig.

Som Janus selv hentyder til har MySecurityCenter tidligere forsøgt at true bl.a. bloggere på internettet til at fjerne enhver dårlig omtale af MySecurityCenter. Interesserede kan læse mere her og danne sig deres egen mening.

Dansk antivirus-firma lukker munden på kritikere
http://www.comon.dk/art/138713/

“Vi truer os ikke til gode anmeldelser”
http://www.comon.dk/art/129063/

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 15:27

Aha…

Angående fogedretssag, sagsnr. FS 20-11858/2010, og efterfølgende forbud fra den 24. November 2010 om ulovlig videreformidling og upload af materiale og efterfølgende omtale!

Der blev pålagt helt konkrete FORBUD af dommeren i fogedretten i Århus d. 24 November 2010. Bl.a. blev Spywarefri, deres tilknyttede supportere og ALLE ANDRE FORBUDT at videregive, uploade og iøvrigt omtale MYSecurityCenter i strid med FOEBUDDET og gældende Dansk lovgivning.


Uddrag af forligs / forbudsteksten:
Rekvisitus skal fjerne samtlige eksisterende indlæg i tråden ”MY Security Center” – efter den 18. januar 2010, som vedrører rekvirenten eller dennes produkt. I forhold til eksterne brugere, der kommer med indlæg om rekvirenten i strid med gældende lovgivning, skal disse fjernes omgående eller senest indenfor 2 dage.

Rekvisitus = Spywarefri
Rekvirent = MYSecurityCenter

Hele forliget / forbuddet kan ses her:
http://blog.mysecuritycenter.dk/wp-content/uploads/2011/07/Fogedretsdom-MYSecurityCenter-og-Spywarefri.pdf

Dermed overtræder bl.a. du Max-d dette FORBUD ved at viderebringe anmeldelsen, indholdet, den efterfølgende debat tråd samt generelt at omtale dette og MYSecurityCenter som du gør.

Det er endvidere vores klare opfattelse at det faktum at du/I har valgt at trodse FORBUDDET og indholdet heraf, har skadet vores firma og vores brand.

Du/I har haft rig mulighed for at fjerne det som strider mod FORBUDDENE og det er også vores klare opfattelse at Din/Jeres interesse heri er af klar provokativ karakter, specielt set i lyset af vores, venlige og formelle henvendelser og anmodninger til Dig/Jer, hvor med I bliver gjort opmærksom på de udstukkede FORBUD og hermed Din/Jeres brud herpå.

Du har nu i mere end 1 1/2 år efter dette FORBUDS udstikkelse ignoreret dette og valgt ikke at efterkomme FORBUDDENE.

Det er vores vurdering at dette brud har kostet MYSecurityCenter mange penge i tabt salg og varemærkebeskadigelse.

Det fremgår enddog meget klart her og på mange andre sider der er live på internetet at Du/I både er i strid med gældende FORBUD og i strid med facts omkring MYSecurityCenter og vores produkter.

At gengiver og omtaler MYSecurityCenter og vores produker nedsættende og i strid med gældende lovgivning or også omfattet af FORBUDDET.

Da Rekvisitus, Spywarefri, har valgt at efterkomme fogedrettens FORBUD, fremstår det endnu mere klart at Din/Jeres manglende respekt for FORBUDDET har en provokerende karakter. Derudover understreger det faktum at Spywarefri har valgt at efterkomme fogedforbuddet også at de er bekendt med og accepteret den mulige negative påvirkning det har haft og fortsat kan have på MYSecurityCenter ikke af efterkomme FORBUDDET. Netop dette faktum er også medvirkende til vores konklusion omkring den klare ødelæggende og omsætnings hæmmende effekt det har påført vores firma, at Du/I har valgt ikke at efterkomme det FORBUDDET.

Du/I bedes omgående efterkomme indholdet af FORBUDDET. Derudover anbefaler vi på det kraftigste, at man afholder sig fra nogen som helst form for yderligere, trods agtige, aktiviteter på internettet omkring denne sag.
Vi er til orientering i skrivende stund ved at undersøge mulighederne for iværksættelse af sagsanlæg med efterfølgende retsag og yderligere krav om erstatning for de forskelige lidte tab mod alle sider og dets ejere samt privat personer der trodser FORBUDDENE.

Mvh, Janus, MYSecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Max-d den 27. Okt 2012 16:01

Citat.
“Dermed overtræder bl.a. du Max-d dette FORBUD ved at viderebringe anmeldelsen, indholdet, den efterfølgende debat tråd samt generelt at omtale dette og MYSecurityCenter som du gør.”

Det er lige præcis derfor jeg fraråder folk at anvende jeres produkter. Det kan ikke være rigtigt at folk som IKKE har noget med Spywarefri at gøre skal trues med bål og brand i det øjeblik vi kommer med kritik at MySecurityCenter.
Ingen anden antivirusproducent opfører sig mig bekendt på den måde.

Og lad mig lige slå det fast endnu en gang, jeg er IKKE en del af Spywarefri! Jeg er en PRIVAT person der tillader mig at sige min mening på et debatforum.

Citat.
“At gengiver og omtaler MYSecurityCenter og vores produker nedsættende og i strid med gældende lovgivning or også omfattet af FORBUDDET.”

Den udtalelse taler næsten for sig selv…

Max-d's billede
Skrevet af: Thomas Huulbæk Andersen den 27. Okt 2012 16:41

Jeg troede man skulle betale til TrustPilot for at have lov til at vise deres logo og bruge nogle af deres features?

Thomas Huulbæk Andersen's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 16:46

Thomas, ja det er jo det de forsøger at presse ned over hovedet på firmaer. I min menig, totalt useriøst, i nogle tilfælde kan det tangerer til afpresning hvis du spørger mig. Men jeg har da kendskab til flere firmaer der ikke betaler men viser deres logo.

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Rookie Forumsupporter den 27. Okt 2012 16:51

Så kom sandheden om Trustpilot frem
http://www.dr.dk/tv/se/kontant/kontant-24#!/

Rookie Forumsupporter's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 16:57

Kære Max-d, vi har intet imod kritik, bare den er saglig, berettiget og naturligvis har hold i virkeligheden.

Det tror jeg vi mange gange her på Spywarefri har givet udtryk for. Nogle af de ankepunkter, som der på dette forum har været mod vores firma har til orientering også medvirket til ændringer hos os. Bl. a. mere tydelig information om at vores produkter sælges på abonnement og at vi arbejder med autofornyelse. Vores betingelser er blevet gjort meget, meget enklere og lettere at forstå efter kritik herinde. Og sidst men ikke mindst har Thomas Huulbæks kritik af brug af CA´s teknologi medvirker til at vi har skifter til en af branchens absolut bedste antivurus teknologier fra Bitdefender.

Derudover er det jo hverken undertegnede eller MYSecurityCenter det laver dette lands love og udstikker reglerne, det gør derimod myndighederne. Vi følger disse love og det er egentlig bare det vi vil indstille til at du og andre også gør, hverken mere eller mindre.

Mvh, Janus, MySecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Max-d den 27. Okt 2012 17:35

Citat.
“vi har intet imod kritik, bare den er saglig, berettiget og naturligvis har hold i virkeligheden.”

Hvis det var sandt ville I ikke have noget imod den anmeldelse Spywarefri foretog.

Og så vil jeg godt have mig frabedt at blive beskyldt for at overtræde loven når det ikke er tilfældet. Du kan true mig så meget du vil men jeg ændrer ikke mening af den grund og det fritager ikke automatisk jeres produkter fra saglig kritik.

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 17:49

Kære Max-d, jeg beklager, men du er desværre ikke værd at bruge tid på, du bevæger dig simpelthen på et ufatteligt, nærmest barnligt lavt niveau.

Jeg kan bare henvise til at dommeren i fogedretten, var af den klare opfattelse, af man med anmeldelsen brød gældende dansk lovgivning på flere områder. Derudover står det da lysende klart for enhver normalt tænkende person, at noget af det der på dette forum, som må betegnes som det offentlige rum, blev sagt og skrevet, om både MSC og ikke mindst undertegnede, var så nedladende og upassende skældsord at det er endda langt under lavmålet.

Har svært ved at tro at du mindes indholdet af anmeldelsen og det efterfølgende forløb og ikke mindst en hel række af dette forums tilknyttede supporteres efterfølgende skriverier. Men never mind.

Men kære Max-d, vi mener du overtræder loven og vi mener også at du ikke overholder indholdet i forbuddet. Du er da i din gode ret til at være af en anden opfattelse.

Jeg truer dig på ingen måde, forholder mig ene og alene til facts. Hvordan du vælger at agere og opføre dig er naturligvis helt op til dig, jeg lader dig bare vide hvad der er vores intentioner hvis ikke vi mener at folk overholder de udstedte forbud og det er vel egentlig reelt nok. 

mvh, Janus, MYSecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Thomas Huulbæk Andersen den 27. Okt 2012 18:05

Janus: “Thomas, ja det er jo det de forsøger at presse ned over hovedet på firmaer. I min menig, totalt useriøst, i nogle tilfælde kan det tangerer til afpresning hvis du spørger mig. Men jeg har da kendskab til flere firmaer der ikke betaler men viser deres logo.”

Ja, jeg kunne jo ikke være mere enig. Det undrer mig bare, at I selv bruger logoet - både på jeres website og i diverse reklamer. Det er vel i strid med deres regler og dermed lovgivningen? Eller hvad?

Samtidig bruger I også funktionen med at “verificere” kunder. Det kræver vel også betaling? Eller er I bare lige holdt op med at betale til dem for nylig?

Thomas Huulbæk Andersen's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 27. Okt 2012 18:37

Antager at du har set Kontant udsendelsen. Lige præcis samme gangster- og afpresnings-agtige metoder blev vi i mere end et halvt år i 2010, tror jeg, udsat for af en salgschef. De startede med at de ville have vi skulle betale dem ikke mindre end 100.000 kr om året og for hvert af vores domainer og land. Helt, helt ude i skoven. Vi blev truet med det ene og det andet, men nægtede at betale af de årsager som jeg tidligere har beskrevet, det er totalt Omvendeslev, at man som firma skal betale til dem.

Men jeg må så sige at efter meget langt tovtrækkeri og fortællinger om alle mulige features og smarte kommunikationsværktøjer, man ville kunne benytte, samt trussel om totalt fjernelse fra deres side, følte vi os meget presset til at begynde at betale.

Vi begyndte, meget modvilligt, at betale, 450 EUR per måned tror jeg. Men da de ikke leverede de lovede kommunikations features alligevel, valgte vi efter 6-8 måneder at stoppe igen. Det er nok lidt over et år siden nu.

De har jegtet og jagtet os siden, men det er sjovt nok stoppet efter Kontant udsendelsen.

Tror ikke brug af deres loge og det at linke til dem kan og er i strid men nogen gældende lovgivning, men skal ikke kunne sige det. Men uanset hvad, er det jo da helt hen i vejret, at man ikke må vise deres logo og linke til dem, med mindre man betaler dem. Det er jo netop dette, der er så vildt absurd en adfærd. Alle andre ville jo være henrykte, ikke sandt?

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Max-d den 28. Okt 2012 15:51

Ifølge Janus fra My Security Center er jeg “ikke værd at bruge tid på” og jeg skulle bevæge mig “på et ufatteligt, nærmest barnligt lavt niveau.”.

Hvis det så bare var det, men jeg bliver også beskyldt for at bryde loven! Og ikke at overholde et forlig som er indgået imellem to parter som jeg slet ikke er en del af, altså et forlig som slet ikke har noget med mig at gøre..
Og HVIS det forlig havde noget med mig at gøre ville jeg STADIG ikke have overtrådt det, for som enhver kan læse sig til ovenfor har jeg lige præcis IKKE linket til den side som det påstås at jeg skulle have linket til. Beviset er i debatten ovenfor som enhver selv kan læse sig til.

Jeg efterlades altså med det indtryk, at fordi jeg har udtrykt mig kritisk overfor My Security Center skal jeg nu trues med retssag. Under de omstændigheder kan jeg altså ikke anbefale My Security Center og deres produkter.

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 29. Okt 2012 02:35

grin

1.
Max-d, mit FULDE og RIGTIGE navn er Janus Rægaard Nielsen og jeg er 42 år. Kunne være interessant om du, her på dette forum, føler at din troværdighed og saglighed tåler samme blottelse….


2.
Ubegribeligt at man kan blive ved med at gøre sig selv så meget til grin som tilfældet er her. Forlig/forbud….. grin

Forliget indeholder en række FORBUD. Til de der atadig ikke forstår det, tror faktisk ikke der kan være mange flere end (max-d) en der ikke forstår det, betyder det at Spywarefri og ANDRE skal overholde de forbud og gældende Dansk lovgivning, som FORBUDDENE i forliget omtaler.

Dette er sidste indlæg fra MSC´s side på denne tråd…..Max-d; good luck fremover.

Der er nogen der siger at man bliver klogere med alderen…..lad os håbe at det stadig er tilfældet grin

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 29. Okt 2012 12:44

Man skulle da være godt dum, hvis man offentliggjorde sit fulde navn, når man kritiserer MysecurityCenter. Nu er det jo i denne tråd blevet indrømmet, at MysecurityCenter vha trusler om økonomisk tunge sagsanlæg, truer kritikere til tavshed, selvom MysecurityCenter sådan set er enige i substansen af kritikken.

Ejvindh's billede
Skrevet af: Ejvindh den 29. Okt 2012 13:37

I øvrigt: Hvis MsC er så stor modstander af falske anmeldelser, så synes jeg I skal bede om at få næranalyseret jeres egne. Der er en meget påfaldende gruppering omkring, at der kommer ca. 8-10 anmeldelser indenfor få dage, og så nogle dages pause. Jeg er naturligvis godt klar over, at det ikke er MsC selv, der har bestilt disse (det er nok bare en eller anden gut, der har siddet og kedet sig), men netop derfor er det jo også i MsC’s interesse at få det afdækket.

Ejvindh's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 29. Okt 2012 14:08

Kære Ejvindh, til orientering kan vi igen her på forummet oplyse om at alle anmeldelser af MSC på Trustpilot er fra vores kunder og er oprigtige. Det vil vi også kunne bevise. Det har vi iøvrigt også gjort over for Trustpilot, pga at de bl.a. er blevet kontaktet af op til flere skribenter fra dette forum, som har forsøgt at få Trustpilot til at tro, at der måtte være noget galt med anmeldelserne.

Vi er i den henseende, fra Trustpilots side, blevet gjort opmærksom på, at de har foretaget op til flere undersøgelser og også direkte kontaktet en hel række anmeldere, for at tjekke om der kunne være hold i de henveldelser de har modtaget. Det har der ikke været. Trustpilot kom frem til at alle anmeldelser var korrekte og valide.

Derudover kan det oplyses at MSC allerede ved hvem der findes bag Max-d og iøvrigt også Ejvindh. Vi synes bare at andre her på forummet skulle vide hvem der gemmer sig bag og hvilken alder man har. Og igen, vi truer ikke nogen med noget som helst, opfordre bare til at folk overholder gældende lovgivning og det udstukkede forbud. Derudover skal det her siges at MSC langt fra er enige i al kritikken, og da specielt ikke den del, som også domstolene mener var i strid med lovgivningen. Men vi medgiver og har gjort det mange gange, at vi intet har imod konstruktiv kritik. Den del af den oprindelige anmeldelse og efterfølgende indlæg som indeholdt konstruktiv og reel kritik har vi som nævnt forholdt os til og forsøgt forbedret på alle tænkelige måder. Derudover har vi også udtrykt vores taknemlighed over denne kritik her på forummet.

mvh, Janus, MYSecurityCenter

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 29. Okt 2012 14:37

Ja, jeg er et år yngre end dig, så jeg har et helt år til at blive lige så klog som dig. Det glæder jeg mig til.

Derudover hører jeg så, at du ikke vil tage action på de nye oplysninger. Jeg har godt set, at I har haft Trustpilot til at fjerne negative anmeldelser, men udsendelsen på Kontant viste jo netop, at Trustpilot ikke kigger tilsvarende kritisk på de positive. Og når du nu er enig i kritikken, så syntes jeg jo bare, at jeg lige ville påpege, at her ser der ud til at være brug for konstruktiv kritik.

Og endelig: Hvis du er taknemmelig over min “kritik” her, så vil jeg blive glad, hvis du ikke “udtrykker det”. Det har jeg nemlig ikke råd til.

Ejvindh's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 29. Okt 2012 14:55

Som nævnt ved vi med sikkerhed at anmeldelserne omkring MSC på Trustpilot er valide. vi kender alle kunderne og har dem i vores kundekartotek.
Trustpilot har som sagt også bl.a. på henvendelse fra flere skribenter på dette forum kontaktet en hel række af anmelderne for at tjekke påstandende.

Men er det du siger, at du ikke tror at de anmeldelser på MSC er rigtige og udtryk for vores kunders syn på os? Men som sagt du kan være æganske rolig, det er de og det er som sagt blevet dobbelttjekket oå til flere gange. Tro det eller ej, vi har titusindevis af meget tilfredse kunder og det hænger nok sammen med den framragende service vi yder og de gode programmer vi sælger, vil jeg mene.

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 29. Okt 2012 15:38

Jeg kan jo ikke vide om de er sande eller falske. Jeg påpeger bare, at der er et meget påfaldende tidsmønster i den måde, I har modtaget anmeldelserne på. Hvis jeg var direktør for så stort et foretagende som du er, så ville en sådan konstruktiv kritik nok have givet mig anledning til lige at tjekke op på den medarbejder, der har kontakten til Trustpilot.

Men jeg noterer mig, at du vælger ikke at tage action på det.

Ejvindh's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 29. Okt 2012 15:52

Jeg har bl.a. selv haft kontakt direkte til Trustpilot, andre medarbejdere har også. forstår ikke det du siger; vi har jo netop fået 100% klarhed fra Trustpilot for at disse reviews er rigtige. Vi har også selv tjekket dem alle med vores kundedatabase.

Forstår ikke helt det med medarbejderen, hvad skulle han eller hun lige kunne have gjort eller ikke gjort?

Der er for længst taget action på dette, hvad du “påstår”, altså at vi måske skulle have falske positive anmeldelser kan jeg garanterer dig for ikke passer, det er jo det jeg forsøger at sige.

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 30. Okt 2012 11:22

Den 100% klarhed må jo efterhånden være et år gammel—eftersom du siger, at I ikke er betalende kunde længere. Og med Kontant-programmet så er der vel kommet vished for, at den kan man ikke stole på.

Prøv at se Kontant-programmet igen: Jeg gætter på, at du ikke personligt har haft kontakt med alle anmelderne på TP. Brugerverificering er ingen garanti for ægthed, eftersom “anbefalings-hjælperen” kan blive udstyret med et antal licenser.

Trustpilot melder jo ud, at de har haft en medarbejder, der ikke har overholdt det etiske kodeks.

Når jeg nu konstaterer, at der er en meget påfaldende regelmæssighed i den tidslige følge, som en række af jeres anmeldere kommer i—en regelmæssighed, som minder meget om det, der fremgår af Kontant-udsendelsen—så /kunne/ dette jo have været anledning til at “tage action” på at sikre sig, at en medarbejder (evt. særligt hvis denne er resultat-honoreret) ikke er faldet for fristelsen.

Medmindre du naturligvis (som direktør for foretagendet) personligt sidder med fingrene nede i alle detaljer. Men det antog jeg bare ikke var tilfældet.

Ejvindh's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 30. Okt 2012 12:22

Beklager, men forstår intet af hvad du forsøger at sige her. Nu forsøger jeg for sidste gang; vi ved men 100% sikkerhed at alle de personer der har anmelds os på Trustpilot er rigtige kunder i vores database. Det kan vel ikke siges mere klart.

Trustpilot melder ud at de har haft en salgschef der ikke overholdt det etiskekodes, denne herre har vi også været i kløerne på, men det har jo intet med det du forsøger at insinuere. Denne salgschef forsøgte at afpresse virksomheder til at betale til dem.

Beklager, men det du forsøger her er for langt ude. Vi kan jo af gode grunde ikke vide hvornår folk vælger at anmelde os, men jeg kan oplyse dig om, at siden den DR udsendelse har vi mistet den sidste tiltro til Trustpilot, og vi opfordrer derfor ikke pt vores kunder om at anmelde os på Trustpilot. Og nej, for lige at komme dig i forkøbet, vores kunder er ikke på nogen som helst måde blevet honoreret for at lave en anmeldelse, som det har været insinueret herinde på forummet tidligere.

Nu mener jeg, at jeg har brugt nok tid på at belyse netop dette emne, jeg har ikke mere at tillægge.

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 30. Okt 2012 12:42

Nej, du forstår det vist ikke. Men jeg tror ikke det har noget med din alder at gøre…

Ejvindh's billede
Skrevet af: Max-d den 30. Okt 2012 20:52

Jeg synes nu det Ejvindh skriver er ganske klart og tydeligt, en skam Janus ikke vil forholde sig til det.

For resten (citat) “Dette er sidste indlæg fra MSC´s side på denne tråd.”

Man skal holde hvad man lover. smile

Hvilket minder mig om alle de bloggere der for 2 år siden blev truet med sagsanlæg. Mig bekendt er der stadig ikke startet nogen retssager. Men de starter jo nok liiiiiige om lidt wink

Max-d's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 30. Okt 2012 21:20

Jeg synes tværtimod jeg forholder mig enddog meget konkret til samtlige specifikke spg. Jeg synes også, at jeg svarer enddog meget klart på alle stillede spøgsmål.

Hvad er det lige helt præcist jeg ikke har forholdt mig til?

...ja beklager, troede egentlig ikke at det var nødvendigt at svare på samme spørgsmål både, 3, 4 og 5 gang, men det var det så. Beklager også at vi som virksomhed forsøger at gå i dialog og svarer så godt vi kan på kritik og spørgsmål, men det kan det sikkert også komme negativ kritik ud af!

Og igen må jeg konkluderer, at det står stadig mere og mere tydeligt for os at for visse personer at denne kviolering, hetz og evindelige usande påstande omkring MSC i den grad har provokerende karakter. Igen, det er sørgeligt og beklageligt at folk ikke har andet at tage sig til.

Det bør stå klart for enhver der har fulgt hetzen mod MSC, og vores helt enestående og omfattende resource forbrug på forsøg på dialog og svaren på mere eller mindre saglige spørgsmål, at det ikke er retsager, men dialog som vi mener er vejen frem. Men, men.

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: janus r n, MySecurityCenter den 30. Okt 2012 21:50

Og med det sagt er det nok bedst at stoppe her, ellers frygter jeg bare, at det desværre nok som sidst ryger totalt af sporet.

Og med farer for at fornærme nogen, tror jeg desværre, at dette kan fortsætte i det uendelige uanset hvor grundigt og hvor meget MSC forsøger at svarer på spørgsmål og forklare folk om vores forretning, produkter og service.

Jeg vil opfordrer folk til, at besøge vores hjemmeside, downloade vores produkter, teste vores service og support og så efterfølgende komme med en konstruktiv og fair vurdering og kritik. og vi skal skam nok læse og lytte hertil.

Mvh og god vind fremover!

janus r n, MySecurityCenter's billede
Skrevet af: Ejvindh den 31. Okt 2012 13:04

Jeg bliver næsten helt trist, hvis du virkelig mener, at du her forsøger at indgå en dialog. For at have en dialog, er det ikke nok at flere siger noget. Man skal faktisk også lytte til hinanden, og forsøge at forstå hinanden, og ikke bare fyre de samme 7-tommer søm afsted hver gang.

Jeg forsøger at give dig en viden; du mener at jeg er ude på noget. Dét er ikke dialog. Og dermed slut herfra!

Ejvindh's billede
Skrevet af: Max-d den 31. Okt 2012 22:07

Der er vel også efterhånden blevet sagt hvad der skal siges i denne debat..

Vi er mange der er skeptiske overfor MySecurityCenter og MyMobileSecurity og andre produkter fra den kant. Dem der vil vide hvorfor kan passende læse denne debat igennem og på den måde få hørt begge sider af sagen.

Max-d's billede
Skrevet af: Max-d den 24. Nov 2012 18:54

jeg faldt lige over et link mere som jeg vil anbefale til dem der kommer forbi og forsøger at danne sig en mening om sagen

https://www.parlamentet.dk/blogs/artikel/ytringsfriheden_versus_markedsfoeringsloven

Max-d's billede
Skrevet af: Fromsej TeamSpywarefri den 24. Nov 2012 22:27

Hvorfor ikke bare lade det hvile i fred nu?
Der er kogt suppe nok på det ben.

Fromsej TeamSpywarefri's billede
Skrevet af: Thomas Huulbæk Andersen den 05. Sep 2013 11:59

TrustPilot har i dag ændret deres beregningsmodel af den såkaldte TrustScore. Det betyder, at man bliver favoriseret, hvis man får mange anmeldelser og at anmeldelserne er forholdsvis nye.

Og hvordan får man så mange anmeldelser? Ved at betale til TrustPilot, så de kan udsende mails til kunderne og bede dem anmelde. Selvfølgelig.

Vores score på Spywarefri Shop faldt fra 9.7 til 8.3 smile

Thomas Huulbæk Andersen's billede
Skrevet af: Rookie Forumsupporter den 09. Apr 2014 15:26

Der er flere der er begyndt at se kritisk på truspilots foretnings model:
http://www.dwarf.dk/kan-man-stole-paa-trustpilot

Og på linkedin er der også oprettet en gruppe.
https://www.linkedin.com/groups/VI-anmelder-Trustpilot-7477933?home=&gid=7477933&trk=anet_ug_hm&goback;=.gmp_7477933

Rookie Forumsupporter's billede
Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Digitalisering er en god investering

At skulle bruge penge på DDOS protection og VPN services kan virke som en stor investering, men pengene er godt givet ud.

Hold dig til de store, når du skal spille

Det er blevet utrolig populært, at spille casino-spil online. Det er uden tvivl drømmen om hurtige, og nemme penge, der frister.

Fodboldfeberen raser igen

Det er atter ved at være opstartstid for div. fodboldligaer rundt om i verden. Sæsonstart er altid længeventet for millioner af forventningsfulde fans.

SSL: Hvornår og hvordan?

Et SSL certifikat er en kryptering, der beskytter en hjemmeside mod uønskede gæster. Det er især vigtigt at have en SSL kryptering på sin hjemmeside, hvis man har personlige oplysninger om siden brugere og kunder liggende.

Seneste nyt
Digitalisering er en god investering

At skulle bruge penge på DDOS protection og VPN services kan virke som en stor investering, men pengene er godt givet ud.

Hold dig til de store, når du skal spille

Det er blevet utrolig populært, at spille casino-spil online. Det er uden tvivl drømmen om hurtige, og nemme penge, der frister.

Fodboldfeberen raser igen

Det er atter ved at være opstartstid for div. fodboldligaer rundt om i verden. Sæsonstart er altid længeventet for millioner af forventningsfulde fans.

SSL: Hvornår og hvordan?

Et SSL certifikat er en kryptering, der beskytter en hjemmeside mod uønskede gæster. Det er især vigtigt at have en SSL kryptering på sin hjemmeside, hvis man har personlige oplysninger om siden brugere og kunder liggende.

Mere tid til dig selv

Den moderne tidsalder er efterhånden en overstået æra. Snart må det være den hypermoderne tidsalder, der tager over. Vi er blevet mobile, computere er allemandseje og de fleste af os er så dybt afhængige af computere i vores dagligdag, at de danner grundlag for vores job og karriere.