Ad-Aware Free Internet Security

Skrevet af ...
3
Vurdering:
http://www.spywarefri.dk/images/nyheder/ad-aware-free-internet-security.jpg
  
REVIEW
Det er blevet tid til en anmeldelse af Ad-Aware Free Internet Security. Er prisen det eneste fordelagtige?


Konklusion
Ad-Aware Free Internet Security kan ikke stå alene, men sammen med en god firewall, som f.eks. Online Armor Free eller PC Tools Free firewall, samt en god DNS med webbeskyttelse, vil du kunne opnå en rimelig sikkerhed. Alene sammen med f.eks. XP’s firewall vil jeg betegne sikkerheden som værende utilstrækkelig.

Overordnet information
Programmet hedder korrekt Ad-Aware Free Internet Security. Det leder tanken hen på, at dette drejer sig om en komplet sikkerhedspakke, men det er ikke tilfældet. Ad-Aware Free er et antimalware-program og altså uden firewall. Lad mig sige det sådan: Ad-Aware Free er en del af en samlet sikkerhedspakke.

Installationen
Forløb helt uden problemer på min XP-maskine og et virtuelt drev, men Ad-Aware Free er et stort og lidt tungt program. Du bør ikke være for hurtig med installationen for du får under installationen tilbudt en prøve af pro-versionen, så rør ikke ved knappen: Pro-version for free.

Design
Flot og brugervenligt. Der kan ikke sættes en finger på det. Avancerede dele kan skjules, hvilket gør det nemmere i brug for den ikke særligt computerkyndige. Jeg har ikke kunnet finde en dansk sprogfil, så jeg benyttede den engelske version.

Test
Gennemført på XP-maskine og virtuelt drev uden anden sikkerhed end Ad-Aware Free Internet Security.

Der siges at Ad-Aware Free Internet Security inkluderer definitionsfiler fra Vipre Premium (Sunbelt), men programmet har ingen ægte real-time beskyttelse som Vipre Premium. Det giver en ringe webbeskyttelse, så den skal der under alle omstændigheder kompenseres for på anden måde.

Der blev tilføjet malware i form af vira og trojanere, ligesom websider indeholdende rogue software blev tilgået. Scanningen foregik hurtigt.

Ad-Aware Free Internet Security klarer sig fint over for det traditionelt malware som virus, trojaner og lignende og som allerede ligger på computeren. Det fjerner snavset, men lader en lang række fragmenter tilbage.

Programmet i sig selv kan sjældent forhindre, at snavset kommer ind i computeren, da det ikke har nogen ægte real-time beskyttelse. Efter min mening en alvorlig mangel. Malware i form af rogue software bliver ikke stoppet så effektivt som man kunne ønske det.

Kommentarer
Skrevet af: steffen ernst den 01. Okt 2011 12:31

Jeg har selv droppet A-AFIS efter en kort testperiode.

Til gengæld er jeg blevet meget, meget tilfreds med Trustport Total Protection.

Hvis du eller en kollega på et tidspunkt har tid til at teste denne, vil jeg blive meget glad

steffen ernst's billede
Skrevet af: vaf forumsupporter den 01. Okt 2011 22:17

Det er rart igen at se en gennemgang og bedømmelse af et stykke sikkerhedssoftware. Tak for det.

vaf  forumsupporter's billede
Skrevet af: aidanbramwell den 05. Jun 2013 12:43

Spam fjernet…

aidanbramwell's billede
Skrevet af: aidanbramwell den 05. Jun 2013 12:43

Spam fjernet…

aidanbramwell's billede
Skrevet af: Hepta den 15. Mar 2014 10:44

Se bort fra de to sidste indlæg af “AB” da det er SPAM.

De bliver nok fjernet snart men links kan føre til ubehageligheder så styr din nysgerrighed.

Hepta's billede
Seneste artikler
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Et af de mest udbredte software-sprog

Det er vigtigt i alle aspekter af livet, at man taler samme sprog.

Kan man selv redde en væskeskade i computeren?

Har du lige spildt vand eller cola i din computer, så læs med her.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Det kan du gøre, hvis internettet driller

Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end når internettet driller, hvilket selvfølgelig ofte sker, når man har akut brug for det.

Seneste nyt
Tips til hvordan du finder en god iPhone reparatør

Kender du det at din IPhone skærm er smadret eller at dit iPhonebatteri er langsomt? Her får du tips til, hvordan du vælger den rigtige reparatør.

NemID skal erstattes af digital løsning

I 2022 er der formentlig ikke noget, som hedder NemID længere. Ifølge Finans Danmark skal NemID nemlig erstattes af en digital løsning.

Få det billigste internet sådan her

Får du et chok, hver gang du får din internetregning? Så kan du her finde ud af, hvordan du får det billigste internet, så du kan spare penge hver måned.

Det kan du gøre, hvis internettet driller

Der findes næsten ikke noget mere irriterende, end når internettet driller, hvilket selvfølgelig ofte sker, når man har akut brug for det.

Sikre online betalingsmetoder

Noget af det vigtigste, når du har at gøre med online spil er, at du føler dig komfortabel, når du indbetaler og udbetaler penge.