Anmeldelser fra Spywarefri

ESET Smart Security 5.0

21.12.2011  
REVIEW

ESET er nået til den femte version af den omfattende sikkerhedspakke fra ESET - Smart Security 5.0. Perhaps har kigget på programmet og strikket en anmeldelse sammen.


Ad-Aware Free Internet Security

30.09.2011  
REVIEW

Det er blevet tid til en anmeldelse af Ad-Aware Free Internet Security. Er prisen det eneste fordelagtige?


Heimdal - ny dansk sikkerhed

16.10.2010  
PREVIEW

Heimdal er et stykke gratis software fra CSIS, hvis primære formål er at opdatere programmer på computeren, der ofte udnyttes til angreb.


Online Backup 2010: Carbonite

17.09.2010  
REVIEW

Vi tester det internationalt anerkendte Carbonite, der er manges foretrukne online backup-løsning.


Online Backup 2010: Bzcure

29.07.2010  
REVIEW

Vi er kommet til endnu et dansk produkt i vores store online backup test. Kan programmet indfri vores i forvejen store forventninger?


Online Backup 2010: BullGuard

20.07.2010  
REVIEW

I rækken af anmeldelserne af online backup er vi nu nået til BullGuard. Kan det stå distancen mod de amerikanske konkurrenter?


Online Backup 2010: CrashPlan

24.06.2010  
REVIEW

Amerikanske CrashPlan er den næste i rækken af anmeldelser. Er prisen det eneste fordelagtige ved denne løsning fra Minneapolis?


Online Backup 2010: Keepit

14.06.2010  
REVIEW

Vi anmelder online backup fra Keepit, der har nogle meget fordelagtige priser. Men hvad med sikkerheden, programmet og betingelserne?


Online Backup 2010: saveme.dk

08.06.2010  
REVIEW

Vi tester den danske online backup service saveme.dk. Forventningerne er i forvejen store til én af vinderne af Forbrugerstyrelsens store test.


Online Backup 2010: BackupBank

04.06.2010  
REVIEW

Vi tester online backup fra danske BackupBank i vores store Online Backup test. Kan det danske program konkurrere med det store udland?


Online Backup 2010: iDrive

03.06.2010  
REVIEW

Vi ser på online backup tjenesten iDrive, der er en af de store amerikanske spillere på det internationale marked.


Online Backup 2010: SugarSync

02.06.2010  
REVIEW

I vores store test af online backup løsninger er vi nået til SugarSync, som har en lidt anderledes tilgang til online backup end konkurrenterne.


Test: Kaspersky PURE

20.04.2010  
REVIEW

Vi anmelder Kaspersky PURE, der er det nyeste skud på stammen fra det russiske sikkerhedsfirma.


Trusteer Rapport

05.02.2010  
PREVIEW

Vi ser på et plugin til din browser, der skulle sikre, at brugen af netbanken forbliver sikker.


Hitman Pro 3.5

08.12.2009  
REVIEW

Hollandske SurfRight har deres on-demand scanner Hitman Pro klar i version 3.5. Vi har kigget lidt nærmere på den.


AVG Anti-Virus Free Edition 9.0

23.10.2009  
REVIEW

AVG Technologies har deres nye gratis antivirus klar. Vi har kigget lidt nærmere på den og fundet en karakter frem.


Microsoft Security Essentials

01.10.2009  
REVIEW

Vi har strikket en lille anmeldelse sammen af det gratis og meget omtalte Microsoft Security Essentials.


Senest i forum
hjælp har pop ups,overtaget sider
1 år, 9 måneder, 4 uger, 12 timer, 15 minutter siden
Meget langsom PC
1 år, 10 måneder, 1 dag, 14 timer, 1 minut siden
Problemer med Google
1 år, 10 måneder, 2 dage, 17 timer, 6 minutter siden
Kan man Fjerne Crypt0L0cker !!!
1 år, 10 måneder, 4 dage, 6 timer, 44 minutter siden
Langsom opstart og ikonerne på skrivebordet…
1 år, 10 måneder, 4 dage, 12 timer, 15 minutter siden
Seneste nyheder
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Hold dig til de store, når du skal spille

Det er blevet utrolig populært, at spille casino-spil online. Det er uden tvivl drømmen om hurtige, og nemme penge, der frister.

Fodboldfeberen raser igen

Det er atter ved at være opstartstid for div. fodboldligaer rundt om i verden. Sæsonstart er altid længeventet for millioner af forventningsfulde fans.

SSL: Hvornår og hvordan?

Et SSL certifikat er en kryptering, der beskytter en hjemmeside mod uønskede gæster. Det er især vigtigt at have en SSL kryptering på sin hjemmeside, hvis man har personlige oplysninger om siden brugere og kunder liggende.

Mere tid til dig selv

Den moderne tidsalder er efterhånden en overstået æra. Snart må det være den hypermoderne tidsalder, der tager over. Vi er blevet mobile, computere er allemandseje og de fleste af os er så dybt afhængige af computere i vores dagligdag, at de danner grundlag for vores job og karriere.