Anmeldelser fra Spywarefri

ESET Smart Security 5.0

21.12.2011  
REVIEW

ESET er nået til den femte version af den omfattende sikkerhedspakke fra ESET - Smart Security 5.0. Perhaps har kigget på programmet og strikket en anmeldelse sammen.


Ad-Aware Free Internet Security

30.09.2011  
REVIEW

Det er blevet tid til en anmeldelse af Ad-Aware Free Internet Security. Er prisen det eneste fordelagtige?


Heimdal - ny dansk sikkerhed

16.10.2010  
PREVIEW

Heimdal er et stykke gratis software fra CSIS, hvis primære formål er at opdatere programmer på computeren, der ofte udnyttes til angreb.


Online Backup 2010: Carbonite

17.09.2010  
REVIEW

Vi tester det internationalt anerkendte Carbonite, der er manges foretrukne online backup-løsning.


Online Backup 2010: Bzcure

29.07.2010  
REVIEW

Vi er kommet til endnu et dansk produkt i vores store online backup test. Kan programmet indfri vores i forvejen store forventninger?


Online Backup 2010: BullGuard

20.07.2010  
REVIEW

I rækken af anmeldelserne af online backup er vi nu nået til BullGuard. Kan det stå distancen mod de amerikanske konkurrenter?


Online Backup 2010: CrashPlan

24.06.2010  
REVIEW

Amerikanske CrashPlan er den næste i rækken af anmeldelser. Er prisen det eneste fordelagtige ved denne løsning fra Minneapolis?


Online Backup 2010: Keepit

14.06.2010  
REVIEW

Vi anmelder online backup fra Keepit, der har nogle meget fordelagtige priser. Men hvad med sikkerheden, programmet og betingelserne?


Online Backup 2010: saveme.dk

08.06.2010  
REVIEW

Vi tester den danske online backup service saveme.dk. Forventningerne er i forvejen store til én af vinderne af Forbrugerstyrelsens store test.


Online Backup 2010: BackupBank

04.06.2010  
REVIEW

Vi tester online backup fra danske BackupBank i vores store Online Backup test. Kan det danske program konkurrere med det store udland?


Online Backup 2010: iDrive

03.06.2010  
REVIEW

Vi ser på online backup tjenesten iDrive, der er en af de store amerikanske spillere på det internationale marked.


Online Backup 2010: SugarSync

02.06.2010  
REVIEW

I vores store test af online backup løsninger er vi nået til SugarSync, som har en lidt anderledes tilgang til online backup end konkurrenterne.


Test: Kaspersky PURE

20.04.2010  
REVIEW

Vi anmelder Kaspersky PURE, der er det nyeste skud på stammen fra det russiske sikkerhedsfirma.


Trusteer Rapport

05.02.2010  
PREVIEW

Vi ser på et plugin til din browser, der skulle sikre, at brugen af netbanken forbliver sikker.


Hitman Pro 3.5

08.12.2009  
REVIEW

Hollandske SurfRight har deres on-demand scanner Hitman Pro klar i version 3.5. Vi har kigget lidt nærmere på den.


AVG Anti-Virus Free Edition 9.0

23.10.2009  
REVIEW

AVG Technologies har deres nye gratis antivirus klar. Vi har kigget lidt nærmere på den og fundet en karakter frem.


Microsoft Security Essentials

01.10.2009  
REVIEW

Vi har strikket en lille anmeldelse sammen af det gratis og meget omtalte Microsoft Security Essentials.


Senest i forum
hjælp har pop ups,overtaget sider
1 år, 5 måneder, 6 dage, 9 timer, 19 minutter siden
Meget langsom PC
1 år, 5 måneder, 1 uge, 2 dage, 21 timer, 5 minutter siden
Problemer med Google
1 år, 5 måneder, 1 uge, 4 dage, 10 minutter siden
Kan man Fjerne Crypt0L0cker !!!
1 år, 5 måneder, 1 uge, 5 dage, 13 timer, 48 minutter siden
Langsom opstart og ikonerne på skrivebordet…
1 år, 5 måneder, 1 uge, 5 dage, 19 timer, 20 minutter siden
Seneste nyheder
Ringet op af Microsoft?

Et par brugere har gjort os opmærksomme på et svindelnummer, som det er en god idé at være opmærksom på - et skoleeksempel på social engineering.

Hjælp til langsom computer

Du kender det sikkert: Du skal lige starte din computer, fordi du skal ordne noget vigtigt, men din computer er en krig om at starte op.

Webshops reklamerer fortsat analogt

Vi skriver 2017, og det er efterhånden mange år siden, at de første danske webshops så dagens lys. Alligevel er mange webshops fortsat dybt afhængige af analoge offline reklame og gode gammeldags skilte, for at overleve på det store, farlige internet.

IT-sikkerhed når du spiller poker

Hvad gør pokersiderne for at beskytte deres spillere mod svindlere og malware - og hvad kan du selv gøre?

Min værktøjskasse: Sysinternals

Værktøjskassen får en opdatering - vi kigger på Sysinternals fra Microsoft, som er en samling af nyttige værktøj.